CURVE – Nyt og anderledes fortelt fra DWT

af Ann Karina
Image

 

Det nye fortelt fra DWT er en hybrid mellem et kuppeltelt og et almindeligt fortelt. En underlig blanding, men resultatet er ikke til at komme uden om. Her er tale om et fortelt, der indeholder både designmæssig nytænkning og et fortelt med masser af luft og lys.

Første gang vi så forteltet Curve fra DWT, var vi ikke helt sikre på, hvad det egentlig var vi kiggede på. Det lignede et kæmpe kuppeltelt, der var skåret midt over, og vi havde svært ved at se hvad det telt skulle bruges til.  Men ved et nærmere eftersyn konstaterede vi, at der var tale om et fortelt til campingvogne, men ikke et fortelt, vi nogensinde havde set før.

Men Curve er heller ikke noget almindeligt fortelt. Det er et designstudie, og 15 studerende fra det tekniske universitet i Dresden har medvirket i udviklingen af dette fuldstændig nye designkoncept, som indeholder alle funktionskendetegn, der hører til et godt fortelt.

Image

Indvendigt har man en rigtig god fornemmelse af plads, luft og lys pga. af teltets meget specielle form. Til teltet hører specielle foldegardiner. Disse kan placeres både indvendigt og udvendigt.  Teltet leveres med en stor sektion med indgangsdør (kan rulles op og tages ud), 2 sektioner med netvinduer, 1 sektion med udluftningsvindue og endelig 3 sektioner med vinduer i klarfolie (disse kan tages ud).  Alle vinduer kan lukkes med vinduesafdækninger. Disse vinduesafdækninger kan spændes op og bruges som markise.  I teltets sider er der udluftningsmoduler med hætteafdækning.

Image

Stangsættet er af aluminium med Power-Grip-lukkemekanismer.  

Curve kan leveres nu, men er ikke lagervare. Forteltet leveres nemlig kun på bestilling. Ved bestilling skal man opgive model og årgang på sin campingvogn. Så tilpasser DWT forteltet til netop din campingvogn. Man får altså en optimal tilpasning mellem campingvogn og fortelt. Ulempen er så, at man ikke umiddelbart kan tage sit fortelt med sig, hvis man skal skifte campingvogn.

Image

Prisen på Curve er ganske rimelig. For et telt med forteltsmålet 1001-1030 vil prisen ca. ligge på 15.000,- kr.

Læs mere hos DWT

 

Prøv også at læse disse indlæg