Kunder er begejstrede for den nye Camp-let

af Ann Karina
Kunder er begejstrede for den nye Camp-let

Camp-let forhandlerne har netop lanceret 5. generation af den populære teltvogn i forretningerne. Den er både større og smartere og kan tilføres mere ekstraudstyr end forgængerne.

– Vi glæder os sådan til at komme af sted med den nye Camp-let. Efter 5 år med campingvogn er vi nu tilbage ved Camp-let, for det er altså nemmere både at komme af sted hjemmefra, men også komme rundt i landet og opleve noget med en teltvogn.

Jeanette og Thomas Nymann Sørensen var ovenud begejstrede, da de en marts dag hentede deres nye Camp-let Classic hos Vejle Caravans. De var dermed nogle af de allerførste danskere, som sendte 5. generation af den populære teltvogn ud i trafikken.

Det er over 40 år siden, at den første Camp-let så dagens lys. Grundprincippet med et telt i en oplukkelig glasfiberkasse på hjul er uændret, men så er der til gengæld sket mange andre ændringer på vognen i den mellemliggende periode.

5. generation adskiller sig på mange områder så meget fra selv den seneste forgænger, at der er kommet nye modelnavne, Basic/Basic+, Savanne, Classic, Adventure og Premium. For eksempel er den ny Camp-let 15 % højere end forgængeren og giver således plads til mere bagage.

I den nye Camp-let har man også erstattet den fastmonterede bagagebærer med 4 aluskinner integreret i vognens låg for at give mulighed for at montere masser af tilbehør til enten bagage, cykler eller kanoer.
Desuden er samtlige Classic- og Premium-vogne udstyret med akryltelte, mens der fortsat er bomuldstelte i de øvrige modeller. Som det også kan ses på www.camplet.dk, kan der i samtlige modeller også lynes en fast bund i teltet.

– Da jeg hørte det med den faste bund, så var jeg solgt. Vi kørte tidligere med en Camp-let Savanne, men så ville børnene have køjesenge, og derfor skiftede vi for fem år siden til campingvogn. Nu er Camilla og Caroline 11 og 9 år, og de har nået en alder, så de også gerne vil med rundt i landet og campere mange forskellige steder. Alt grejet står klar derhjemme i plastbokse, og når Camp-let’en samtidig  er parkeret på sin opbevaringsbøjle ude i garagen, tager det os ikke mange minutter at pakke, hvis vi en fredag kommer i tanke om, at vi vil af sted, siger Jeanette Nymann Sørensen.

Familien har som ekstraudstyr købt en stor bagageboks samt kørekappe til vognen, og desuden har man sikret sig lidt ekstra plads med en gæstekabine samt et solsejl.
– Vi behøver ikke at have bagage oven på vognen. Vore stole kan nemt ligge i bagageboksen, og vi kan tydeligt se, at Camp-let’en har fået mere volumen, så der kan være plads til mere grej inde i den. Vi kan i hvert fald godt få plads til det, som vi skal bruge, fortæller Jeanette og Thomas Nymann Sørensen, inden de hægter deres nye sommerbolig på Opel Vectra’ens trækkrog.

Nu kan sommeren bare komme an.

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

 

Prøv også at læse disse indlæg