Dethleffs Nomad Kampagnemodeller 2013

af Bjarne Søby
Den nye front på Dethleffs Nomad

Dethleffs har gennem de seneste år har været kendetegnet ved nytænkning hvad design og farver angår. Det har været et friskt pust, og Dethleffs campingvogne har da også vakt opsigt, hvor de kom frem. Men desværre har salget ikke været derefter, og Dethleffs går i 2013 delvis ‘back-to-basic’.

At Dethleffs i 2013 satser på det sikre, ses også ved at modeludvalget skæres ned. I 2012 var der 30 forskellige planløsninger – i 2013 kun 17.

Man kan stadig købe de specielle Aero modeller, men i 2013 satses der mere på serierne Camper, Beduin og Nomad.

Filosofien hos Dethleffs er nu at fremstille gode, salgbare  campingvogne. De købere, der ønsker yderligere komfort eller specielt design, kan så tilkøbe dette i form af udstyrs- eller designpakker.

I Danmark kommer Dethleffs ny linie til udtryk i to kampagnemodeller – nemlig Dethleffs Nomad 470 ER med enkeltsenge og  Dethleffs Nomad 470 FR, der er med fransk dobbeltseng.

Kampagnemodellerne er udstyret med elektrisk gulvvarme, en Family pakke bestående af Truma Therme, myggenetsdør og indirekte belysning, og en Ambiente pakke der består af gulvtæppe, sengetæppe, dug, puder og en plaid. Desuden indeholder pakken nakkepuder i  rundsiddegruppen samt 7-zoners eksklusiv madrasser i faste senge.

Den nye bagende på Nomad serien er moderne, trendy men alligevel klassiskDen nye bagende på Nomad serien er moderne, trendy men alligevel klassisk

Nomad serien har fået et nyt ydre i 2013. Der er ny front, ny bagende og nye stafferinger.

I begge modeller er rundsiddegruppen anbragt bagerst i vognen. Siddekomforten er udmærket, og der er plads til 4 – 6 personer.

Siddegruppen i  Dethleffs Nomad 470Siddegruppen i Dethleffs Nomad 470

Der er gjort rigtig meget ud af belysningen i de to kampagne modeller. Der er spots under overskabene, indirekte lys både over og under overskabene, belyste hjørner samt flytbare spots.

Masser at indirekte belysning i de to Nomad kampagnemodellerMasser at indirekte belysning i de to Nomad kampagnemodeller

Et kig ned gennem  Dethleffs Nomad 470 EREt kig ned gennem Dethleffs Nomad 470 ER

Der kan tilkøbes lameludtræk så at de to enkeltsenge kan omdannes til en stor dobbeltsengDer kan tilkøbes lameludtræk så at de to enkeltsenge kan omdannes til en stor dobbeltseng

I begge modeller er der et ganske funktionelt køkken. Det er ikke blandt de største, men det er funktionelt. Det er udstyret med Dethleffs praktiske komfur/vask modul med variabel afdækning, og bordpladsen udnyttes derved optimalt. Desuden er der køleskab på 96 liter, skabe og skuffer.

Køkkenet i  Dethleffs Nomad 470 ERKøkkenet i Dethleffs Nomad 470 ER

Det praktiske modul med gaskomfur og vaskDet praktiske modul med gaskomfur og vask

Toiletrummet i  Dethleffs Nomad 470 ERToiletrummet i Dethleffs Nomad 470 ER

Et kig ned gennem  Dethleffs Nomad 470 FREt kig ned gennem Dethleffs Nomad 470 FR

Toiletrummet i  Dethleffs Nomad 470 FRToiletrummet i Dethleffs Nomad 470 FR

De to Dethleffs Nomad kampagne modeller kan allede nu ses hos din lokale Dethleffs forhandler – og det sammen med mange af de andre 2013 nyheder fra Dethleffs.

Links:
Relevante Link(s) : Dethleffs

 

 

Prøv også at læse disse indlæg