Specielle Hobby campingvogne til en meget Go’ Pris

af Bjarne Søby
Nu kan du købe den nye Hobby On Tour med populært ekstraudstyr til en meget fordelagtig pris

Til sæson 2015 præsenterer Hobby 3 udvalgte campingvogne med fabriksmonteret ekstraudstyr til en ret lav pris – eller en Go’ Pris, som modellerne også kaldes.

De 3 udvalgte campingvogne er udstyret med ekstraudstyr, som de fleste danske campister normalt tilvælger ved køb af ny campingvogn. De udvalgte modeller tilbydes af alle danske Hobby forhandlere, og netop det at alle de danske forhandlere tilbyder disse 3 udstyrsmodeller, er en af årsager til den lave pris.

Udvalgte campingvogne til danske campister

De udvalgte campingvogne er:

  • Hobby On Tour 390 SF Go’ Pris til kr. 123.950,-
  • Hobby On Tour 460 HL Go’ Pris til kr. 136.950,-
  • Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris til kr. 199,950,-

Hobby On Tour 460 HL. Gode og reelle enkeltsenge og masse af skabspladsHobby On Tour 460 HL. Gode og reelle enkeltsenge og masse af skabsplads

Det fabriksmonterede ekstraudstyr i On Tour Go’ pris er elektrisk gulvtemperering (gulvvarme, normalpris kr. 5.995,-) og TV-holder (normalpris kr. 1.895,-). Man sparer altså kr. 2.890,- ved køb af en Hobby On Tour Go’Pris i forhold til den normale model.

Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris er tiltænkt de campister, der camperer hele året. Også denne model leveres med ekstraudstyr som elektrisk gulvtemperering og TV-holder, men er desuden udstyret med ALDE vandbåren centralvarme. Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris leveres desuden med en ekstra stærk aksel, der tillader en totalvægt på hele 1.750 kg.

Siddegruppe i Hobby Excellent 560 Cfe. Her er der plads både til familie og gæsterSiddegruppe i Hobby Excellent 560 Cfe. Her er der plads både til familie og gæster

At Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris leveres både med elektrisk gulvvarme og ALDE centralvarme, gør at man kan benytte campingvognen både om sommeren og om vinteren i hård frost. Hobby understreger dermed sit eget slogan – Verdens bedste helårsvogn.

Ved køb af en Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris sparer man kr. 10.880,- i forhold til den normale model

Hobby On Tour til rejselystne campister

On Tour serien er Hobbys store nyhed til sæson 2015. Det er en ny serie af lettere, mere prisbillige campingvogne til de rejsende campister.

Et ned igennem Hobby On Tour 390 SFEt ned igennem Hobby On Tour 390 SF

Serien Hobby On Tour indeholder 5 forskellige grundrids. Der er alt fra den perfekte rejsevogn til 2 personer, til campingvognen til de oplevelses- og rejselystne børnefamilier. Der er lagt vægt på gode detaljer så som lysdæmper på lyset, moderne interiør og farver, praktiske løsninger til opbevaring, gode senge og god siddekomfort i siddegrupperne.

Den tilladte totalvægt starter ved 1.100 kg for de mindste modeller og 1.350 kg for den største model. Bredden på On Tour modellerne varier fra 2.1 m. til 2.2 m. for den bredeste. Disse Hobby On Tour campingvogne er derfor meget velegnet til mindre familiebiler og mellemklasse biler. Og da priserne starter ved 120.000,- er der også en campingvogn der økonomisk er til at have med at gøre.

Hobby Excellent er en fin blanding af funktionalitet og komfort

Hobby Excellent serien har et flot design, der både er klassisk og moderne på sammen tid. Med Excellent modellen får du en moderne og komfortabel campingvogn i rigtig god kvalitet. Excellent serien fås i 13 forskellige grundplaner, så man altid finde en indretning, der passer optimalt til familiens behov.

Hobby Excellent 560 Cfe har et af klassens største køkkener med masser af plads både til at lave mad og til opbevaring af køkkengrej.Hobby Excellent 560 Cfe har et af klassens største køkkener med masser af plads både til at lave mad og til opbevaring af køkkengrej.

Hobby Excellent 560 CFe Vinter Go’ Pris har en af de mest populære indretninger med kæmpe siddegruppe, stort køkken og soveværelse med dobbeltseng.

Du kan læse med om Hobby’s campingvogne og de mange modeller ved at klikke her

Prøv også at læse disse indlæg