Adria Matrix Supreme Autocampere – 2015 modeller

af Ann Karina
Adria Matrix Supreme autocampere er blevet fornyet til 2015 sæsonen

Adria Matrix har siden introduktionen i 2010, været utrolig populær i hele Europa. Matrix serien kombinerer de bedste løsninger fra branchen, som giver en fantastisk all-round camper. I den nye generation har Adria re-designet Matrixen, så den nu fremtræder mere strømlinet.

Vognens indvendige design er helt nyt, nu med mere moderne og tidsløs design. Den store siddegruppe oser af lys og plads, hvor du har hele 5 selepladser, til den store børnefamilie eller senior der ønsker plads. Over den dejlige siddegruppe, er den store sænkeseng flot integreret. Den gode LED belysning strømmer gennem hele vognen, og giver utrolig hygge.

Den nye model er mere aerodynamisk end nogensinde før. Med en ny stilren front og lavere totalhøjde, giver det en bedre brændstoføkonomi. Indgangsdøren er nu 10 cm bredere end før, hvilket gør indstigning letter og giver bedre lys. Vognene er opbygget på enten Fiat eller Renault, og er nu med glasfiberbund. Den nye glasfiberbund gør bunden 100% fugtfri, og har bedre isolerende evne.

Se mere i denne TV-reportage, hvor Lasse Petersen fra AutoCamp fortæller mere om de nye Matrix autocampere fra Adria.

Få oplysninger om specifikationer, udstyr og priser på AutoCamp’s hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg