Adria overrasker med den nye Sonic Supreme autocamper

af Ann Karina
Adria Sonic Supreme udstråler den nu endnu højere klasse.

Adria har igen overrasket alt og alle med videre udvikling af den helt nye Adria Sonic Supreme autocamper. Den har fået et nyt design og egenvægten er reduceret med 100 kg.

Herudover leveres autocamperen nu med et hav af standardudstyr. Adria Sonic Supreme er udstyret med ALDE vandvarme system. Det er dermed den eneste helintegreret autocamper på markedet, der er udstyret med varmerør indbygget direkte i gulvet. Med dette system fås der ikke en bedre vintervogn.

Et kig ned i soveafdelingen i den nye Adria Sonic SupremeEt kig ned i soveafdelingen i den nye Adria Sonic Supreme

Der er også indbygget en radiator langs frontruden, og derved elimineres den kulde som kommer fra frontruden. Adria Sonic Supreme er således konstrueret til at kunne klare selv den koldeste vinter.

Herudover kan Adria Sonic Supreme udstyres med en vandbåren gulmåtte i førerhusets gulv. Gulvmåtten er tilkoblet varmesystemet og derved elimineres således den kulde, der måtte komme fra motorrummet.

Køkken med komfur, vask, ovn og masser af opbevaringspladsKøkken med komfur, vask, ovn og masser af opbevaringsplads

Med ALDE vandbåren varmesystem har man også den mulighed at montere en varmeveksler mellem motorens varme kølevand og autocamperens varmesystem. Med denne udvidelse kan termostaten til varmesystemet eksempelvis sættes til 23 grader og denne temperatur vil således kunne holdes under kørslen. Dette selv ved kolde minus grader, og på den måde sikres en høj komfort under transporten.

Den nye Adria Sonic Supreme har Danmarks premiere på Ferie For Alle i februar, men kan allerede nu ses hos Autocamp i Låsby

Prøv også at læse disse indlæg