Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Adria på overarbejde for at producere flere »Action«

af Ann Karina
Adria Action

En enorm interesse for Adria’s lille »Action« har medført, at den danske importør har måttet melde alt udsolgt allerede i midten af marts. Men for ikke at skulle skuffe interesserede kunder lykkedes det at finde et hul i produktionen, hvor fabrikken kunne fremstille en lille portion ekstra »Action«.

Opskriften er ganske enkelt: Man tager 1 stk. topudstyret rejsevogn i overkommelig størrelse og pris, og med en egenvægt hvor størstedelen af den danske bilpark kan spændes foran. Til sæson 2012 udstyrer man vognen med banebrydende nye løsninger som sparer plads og giver ekstra komfort. Og… så giver man vognen en total makeover – ude og inde! Resultatet er Adria Action 2012 – verdens nok største lille campingvogn.

– Vores lille Action har altid være populær, og i 2012 er populariteten taget endnu mere til. Ingen anden campingvogn i samme størrelse byder på så meget komfort og udstyr til prisen, og rumfølelsen er helt enorm. Man føler næsten at vognen er overnaturlig, smiler direktøren for Adria Danmark, Helmer Schmidt – importør af Adria i Danmark.

Derfor var importøren også ked af udsigten til at måtte melde udsolgt så tidligt på året – noget måtte gøres!

Udsolgt i marts – fabrikken på overarbejde for at producere flere
Allerede efter feriemesserne kunne man fornemme, at interessen for den faceliftede »Action« var enorm, og i midten af marts måtte man melde alt udsolgt. Men efter dialog med fabrikken kunne man konstatere, at interessen ikke kun gjaldt det danske marked, men var øget over det meste af Europa.

– Flere gange drøftede vi muligheden for at presse en ekstra produktion igennem på fabrikken, men da der er stram styring i produktionshallerne, hvor hver serie kører i faste inter­valler, er det ikke ”bare lige” noget man gør, forklarer den danske impor­tør.

Ved hjælp af fleksible medarbejdere lykkedes det at finde et hul til en lille produktion, og det kommer nu de danske kunder til gode.

Enkelte modeller hos forhandlerne – flere i Maj
En hurtig opgørelse i starten af april viser, at der stadig står enkelte »Action« hos forhandlerne, men man forventer at de slipper op i løbet af de kommende uger. Til gengæld er der flere på vej allerede i maj.

– Det er ikke nogen hemmelighed at der sælges rigtigt mange mindre biler end tidligere, og det stiller også krav til den vægt man spænder efter bilen. Og kombinationen af en rigtigt godt udstyret campingvogn med en egenvægt og totalvægt på henholdsvis 800 og 1000 kg. passer perfekt på mange af de biler der sælges i dag, tilføjer marketingchef Per Højgaard fra Adria Danmark.

Adria Action 361 LH er udstyret med 2 rummelige senge med udtrækssystem så sengen kan omdannes til en stor king-size seng, stort køkken, Adria’s ”Ergo” badeværelse med separat brusesøjle, skuffer og skabe til opbevaring, TV-arm, Radio/CD og meget mere.
Adria Action fås fra kr. 109.980,-. Læs mere på www.adria.dk eller oplev den overnaturlige rumfølelse hos en af landets forhandlere.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

Prøv også at læse disse indlæg