Wilk Sento 530 UE 60 år Jubilæumsmodel

af Ann Karina
Wilk Sento 530 UE

Wilk fejrer 60 års jubilæum med at sende tre jubilæumsmodeller med ekstra udstyr og besparelser på det danske marked. Vi har kigget nærmere på Wilk Sento 530 UE.

De tre jubilæumsmodeller VIDA 450 HTD, SENTO 500 DM og SENTO 530 UE er alle udstyret med indgangsdør som heldør med vindue og myggenet, tag-ræling, Multimedie Radio/CD med to højtalere, el-gulvvarme, superflot møbelpolster med jubilæums logo, sengetæppe, alu-fælge, StabilForm støtteben, udvendigt gasudtag og udvendig kombistikdåse med antenne. Hertil kommer så det meget omfattende Wilk all inclusive standardudstyr.

Wilk Sento 530 UE
Et flot jubilæumslogo pryder naturligvis vognene udvendigt.

Af de tre jubilæumsmodeller er Wilk Sento 530 UE den største og mest luksuriøse. Den er udstyret med enkeltsenge og har 4 sovepladser når siddegruppen redes op.

Wilk Sento 530 UE
Bagerst i vognen er denne store rundsiddegruppe

Sento 530 UE er indrettet fornuftigt med soveværelset forrest i vognen, bad og toilet lige foran soveværelset, den store rundsiddegruppe bagest og  stort køkken midt i vognen.

De store enkeltsenge i soveværelset kan hurtigt omdannes til en kæmpe dobbeltseng ved hjælp af lamelfunktionen “Roll Bett”, der fås som tilvalg. Hovedgærdet i de komfortable senge kan hæves eller sænkes og indstilles efter ønske, så man ligger godt også når man f.eks. læser eller ser fjernsyn.

Wilk Sento 530 UE
Enkeltsenge med skummadrasser og hæve/sænkbart hovedgærde

Liggekomforten er i top da enkeltsengene har 5-punkts Visco skummadrasser. Som i Sento 500 DM  er belysningen ‘Ambiente’, Mini Heki taglugen  er med integreret LED lys, og på gulvet er der formskåret gulvtæppe. Køkkenrummet er rigtig stort med masse af plads, og skufferne er med det smarte Soft-Close lukkesystem.

Wilk Sento 530 UE
Køkkenet er placeret midt i vognen

Wilk Sento 530 UE
Den dybe bordplade giver god arbejdsplads

Wilk Sento 530 UE
God detalje – skab med hyldeudtræk

Totallængden er 739 cm og bredden er 232 cm. Egenvægten er på 1255 kg, og totalvægten er på 1700 kg. Forteltmål er 1004 cm.

Wilk Sento 530 UE
Stilrent design med toiletvask og masser af aflægningsplads

Specialprisen for Wilk Sento 530 UE 60 år Jubilæumsmodel er kr. 173.900,- hvilket faktisk er billigt for en campingvogn med så meget ekstraudstyr.

Links:
Relevante Link(s) : Wilk

Prøv også at læse disse indlæg