Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Autocamper med soveværelse på ”første sal”

af Ann Karina
Autocamper med soveværelse på ”første sal”

PJ Caravan i Roskilde kan nu vise en helt ny og spændende løsning på et sengearrangement bag ved førerhuset i en delintegreret autocamper. En løsning der giver god mening til begrebet soveværelse på første sal.

Det er Carado autocamper T 348 der byder på den unikke hæve-sænke løsning hvor der er adgang til sengen fra begge sider. I kombination med det store panorama vindue i front, giver vognen dig mulighed for at opleve solen stå op, gå ned eller blot at kunne betragte nattehimlen fra sengen.

Autocamper med soveværelse på ”første sal”

Carado er et prisstærkt autocamper mærke fra de tyske Hymer fabrikker med priser der starter ved 476.000 kr. indregistreret i Danmark.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Besøg PJ Caravan på Københavnsvej 277 i Roskilde. Der er mulighed for at se nærmere på “autocamperen med første sal” samt få gennemgået Carado, Dethleffs, Hymer og Hobbys mange spændende bud på en ny autocamper. Der er åbent hos PJ Caravan alle hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.30, lørdage fra kl. 10.00 til kl. 15.00 samt søndag fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

Links:
Relevante Link(s) : PJ Caravan

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg