Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Hos LMC er brugerne i centrum

af Ann Karina
Hos LMC er brugerne i centrum

Den tyske producent af campingvogne er kendt for nyskabende design og funktionalitet, for designerne lytter til brugerne og omsætter ønskerne til virkelighed

Her kort før de to store campingmesser i Bella Center og Messe Center Herning er der en forventningsfuld spænding blandt LMC-forhandlerne landet over. I de sidste par måneder siden 2011-modellerne dukkede op hos forhandlerne og især i januar, har interessen blandt campisterne for LMC’s nyskabelser være stor. Og overraskende har interessen samlet sig om fabrikkens to topmodeller: Den videreudviklede Maestro-serie og den splinterny vinterserie, Scandica.

– Og for at tage nyskabelsen først, så er interessen for Scandica’erne overvældende. Og det er overraskende, da serien ligesom den hidtidige topmodel, Maestro, ligger i det lidt dyrere segment, siger Tommy Rasmussen fra LMC Forhandlerforening.

Hos LMC er brugerne i centrum

– Noget tyder på, at det for mange går lidt bedre økonomisk. For vores vedkommende tror jeg også, at det kan skyldes fabrikkens modeller, som i høj grad er designede ud fra skandinavernes krav til især det danske begreb, hygge. LMC er meget lydhøre over for os forhandlere og brugerne. De sætter en ære i, at implementere de krav og ønsker vi måtte have til de nye modeller, siger han og fortsætter:

Annonce (læs mere efter annoncen)

– Selv om LMC’s modeller stort set alle er velegnede til helårscamping eventuelt med tilkøbt vinteroptimering, så har man lyttet til os og udviklet en decideret helårsserie, som vi har ønsket nu i nogle år.

Priserne på de syv modeller i størrelserne 471 til 735 cm ligger prisgunstigt i forhold til skandinaviske konkurrenter fra godt 233.000 kr. til knap 335.000 kr.

Scandica er opbygget uden træ-skelet i sider og tag med en uovertruffen isolering på 45 mm styrofoam, hvor der er hele 50 mm i gulvet. Der er Alde varme i to kredsløb, så temperaturen uafhængigt kan sænkes i soveværelset. Gulvvarme er der overalt, også i badeværelset, som til overflod har varme i væggen, der fungerer som håndklædetørrer. Der er dobbeltbund i magasinerne, ventilation bag møbler, overskabe og gardiner, gasomskifter, tørreskab og sågar skiboks med udtræk, lys og opvarmet drypbakke.

– Der er alt, hvad man kan ønske sig i en moderne vintervogn, som jo også isolerer godt imod høje temperaturer i sommervejret, siger Tommy Rasmussen og tilføjer:

– Køkkenet, som ofte udgør centrum for dansk familiehygge, byder blandt andet på hævet køleskab med mulighed for et 190 liter højskab. Gasblus og gasbageovn er en selvfølge, enten som to enheder eller i et samlet komfur afhængigt af vognens størrelse.

Når det gælder Maestro-serien kan Tommy Rasmussen fortælle, at man også her har lyttet til brugerne.

– Det er blandt andet nu muligt at få en rummelig dobbeltseng på 165 cm, som er til at komme til. Det har været et ønske fra mange. Generelt er Maestro blevet endnu mere elegant end tidligere, hvor det stemningsskabende lys spiller i kontrasterne sort højglans og hvid akryl. Der er kommet afdækkede lysskinner i hjørnerne med indirekte LCD lys. Der er virkelig gjort meget ud af hyggen.

– Og udvendigt er Maestro’en udført i elegant grå glatplade med glasfibertag og -front – helt som brugerne har efterspurgt, siger han.

Links:
Relevante Link(s) : Løgstør Caravan Center | Bijé | SK CaravanChristiansfeldt Camping
  Kronjyllands Camping & Marine Center | Østsjællands Camping Center

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg