Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Brasilia for fuld udblæsning

af Ann Karina
Brasilia for fuld udblæsning

Der er dømt fest og farver med Caravelair’s nye udstyrs- og prisbombeserie Brasilia. Serien, der består af 4 varianter, byder alle på et karosseri helt i polyester, godt garneret med masser af komfortudstyr.

”Med en startpris på 113.800 kr., hvor blandt andet alufælge, tagræling og træktøjsafdækning er standard, er der lagt op til en spændende, ny ”spiller” på det danske caravanmarked. Og så er serien så bred, at den appellerer til et bredt købersegment”, siger Peter Outzen fra Camping Agenten, der repræsenterer Caravelair i Danmark.

”Med bredde mener vi, at indretningen tæller både unge børnefamiler og seniorer, der gerne vil forkæle sig selv, når de er på tur. De to mindre Brasilia-modeller, 420 og 440, har dobbeltseng, mens 486 og 556 har både køjesenge og almindelige senge. Model 556 har desuden ekstra god plads, fordi det ydre mål er 248 cm mod standard 230 cm”, fortsætter Peter Outzen.

Et ekstra plus i Brasilia-serien er, at både tag og sider er af polyester, hvilket beskytter vognene effektivt mod alt fra hagl til småbuler. På interiørsiden er der mulighed for at vælge mellem flere farvevarianter. I køjemodellerne 486 og 556 er der ekstra god kølekapacitet i form af 150 liters skabe.

Links:
Relevante Link(s) : Caravelair

Prøv også at læse disse indlæg