Camp System Poler Creme kan også rengøre bradepander

af Ann Karina
Camp System Poler Creme

Camp Systems Poler Creme er egentlig udviklet til at rengøre overflader i rustfrit stål, og vi bruger det ofte på komfuret i campingvognen. Men det kan bruges til meget mere end det.

Poler Cremen kan også bruges til rengøring af havemøbler i plast, rengøring af keramiske kogeplader og til at fjerne trafikfilm fra bilruder. Det sidste har vi ikke selv prøvet, men til gengæld har vi fundet et område mere hvor Poler Cremen kommer til sin ret – nemlig rengøring af bageplader og bradepander.

Vi havde en bradepande, der trængte til en grundig rengøring. Almindelige fedtoplæselige rengøringsmidler gjorde ikke arbejdet lettere, så i desperation ville jeg forsøge med Poler Creme. Og det virkede overraskende godt. Se bare her:

Denne bradepande trænger til at blive gjort renDenne bradepande trænger til at blive gjort ren

Fastbrændt fedt i alle hjørner.Fastbrændt fedt i alle hjørner.

Jeg kom Poler Cremen på brandepanden som vist herJeg kom Poler Cremen på brandepanden som vist her

camp system poler creme 05camp system poler creme 05

Resultatet taler for sig selvResultatet taler for sig selv

Camp System Poler Creme koster kr. 129,- i vejl. Udsalg for en flaske med 500 ml. Den er rimelig drøj i brug, og vi bruger typisk en flaske på 4-5 måneder. Der findes sikkert andre produkter, der kan gøre det samme. Men når vi nu i forvejen har Poler Cremen til campingvognen, så synes jeg det er godt, at det også kan anvendes derhjemme.

Efterfølgende har jeg også brugt det til at rense overfladen på vores keramiske komfur. Også det klarer Poler Cremen fint og uden besvær.

Vi skal huske at nævne at Poler Creme ikke må anvendes på malede/lakrede overflader eller på ruder af acryl, plast e.l.

Se mere på Camp Systems hjemmeside

 

Prøv også at læse disse indlæg