Bürstner Travel Van: Stor rummelighed med kompakte mål

af Bjarne Søby
Bürstner Travel Van

Den kompakte delintegrerede Travel Van med garage findes igen i Bürstners program for den nye 2010 sæson. Modellen har et flot aerodynamisk design med glatte plader og brede kantlister.

Med en ny grafik på siden viser serien nu også klart det nuværende design af Bürstners produktlinie. Farvevalget i sølv og hvid er de visuelle elementer i det nye modelår. Seriens to modeller er på Fiat Ducato chassis med bred bagaksel. De kompakte udvendige mål på kun 2,18 m bredde og med længder på henholdsvis 6,16 m og 6,60 m gør, at den næsten er lige så let at manøvrere som en personbil. De to versioner i programmet hedder henholdsvis Travel Van t 571 G og t 620 G. Autocamperen har sovepladser til 3 personer og fås som standard i hvid eller som tilvalgsfarve i sølv. Der er hele 11 forskellige typer hyndestof at vælge imellem.

 Bürstner Travel Van
Stort køkken og enkeltsenge.

Opbevaringsmulighederne er mange trods de kompakte mål. Bürstner har virkelig lavet mange gode detaljer, der er med til at udnytte pladsen optimalt. På badeværelset udnyttes pladsen eksempelvis med “VarioBad”, som giver mulighed for at svinge håndvasken til side. Således er der straks meget mere bevægelsesfrihed i brusebadet.

Links:
Relevante Link(s) : Bürstner Autocamper

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg