Isabella Camp-let Passion – nyudviklet teltvogn med meget ekstraudstyr

af Bjarne Søby

Med Camp-let Passion gør Isabella op med Camp-lets velkendte stangsæt, og det nye stangsæt giver helt nye muligheder både for daglig brug og udvidelsesmuligheder. Og så er der kommet nyt tilbehør til sæson 2020. Denne artikel er sponseret af Isabella

Alle, der har rejst med en Camp-let kender de skrå stænger som man rejste forteltet med. At de gik diagonalt fra bund til top i begge forteltet sider, gjorde udbygning med anneks samt ud-og indgang gennem siderne ret besværligt.

ffa 2019 isabella camp let passion 02

I den nye Passion model er de skrå stænger erstattet med lige stænger oppe under teltets tag. Så nu er der fri udgang gennem begge sider, og det giver helt nye muligheder for både brug og udvidelser. Især muligheden for udekøkken imponerer.

Camp-let Passion har også fået en ny og mørkere farve. Det er med til at holde lyset ud af sovekabinerne, så man bliver ikke vækket tidligt af lyset på sin ferie.

Se med i denne video, hvor Kenneth Krog fra Isabella fortæller om de mange smarte detaljer i den nye Camp-let Passion. Videoen er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Få mere information, specifikationer og priser her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Frigaard-textad

Vind et gavekort på 2.000,- kr!

Tilmeld dig Frigård Campings nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til din næste ferie. Frigård Camping er en skøn campingplads, med plads til hele familien.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar