Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Outwells kommer med nye mørkere og mere stille sovekabiner

af Pressemeddelelse

Camping er eventyr, der kan nedbringe stress, bringe familien sammen og hvor man kan mærke naturens ro. Familien slapper helt af og får genopladet batterierne efter nogle dage på eventyr ved vandet eller på landet med masser af frisk luft og udendørs leg. Der er ikke noget bedre end at komme væk fra det hele og få udendørs oplevelser sammen. Men for at få det bedste ud af ferien, er det vigtigt, at man vågner glad og veludhvilet.

En god nats søvn er altafgørende. Som inkarnerede campister forstår Outwell-teamet dette fuldt ud. De er hele tiden innovative for at sikre, at deres telte giver de bedste forudsætninger for at falde i søvn, nå den dybe søvnfase og vågne friske og veludhvilede op. Den enestående Outwell 2020-kollektion omfatter deres hidtil bedste sovekabiner. 

Hvert eneste telt i 2020-kollektionen er udstyret med de nye Dark Inners som standard i sovekabinerne. Dette er indbegrebet af campingdrømmen. En mørkegrå teltdug, der sikrer, at sovekabinerne er mørke og hyggelige om natten, også når solen er stået op. Campisterne kan sove længere og vågne i bedre humør og ikke kl. 4.30, når solen står op. En glimrende nyhed for forældre, og endnu bedre for børn. Dark Inners betyder, at dagen begynder, når familien ønsker det, og ikke flere timer tidligere end forventet.

Kombiner dette med Outwells nye, patentansøgte indvendige Quick & Quiet-døre, og campisterne har alt det, de skal bruge for at sove godt. De smarte døre erstatter larmende lynlåse med en lydløs magnetlukning. Dørene giver nem og støjfri adgang til sovekabinerne, så forældre kan se til sovende børn uden at vække dem. De er også fremragende til A-mennesker, der gerne vil tidligt op for at gå på opdagelse uden at forstyrre resten af familien. 

Annonce (læs mere efter annoncen)

outwell presse 140120 01

De er utroligt nemme at anvende, og det er slut med at fumle efter lynlåsen, da døren kan åbnes hvor som helst med blot en hånd, og den lydløse lukning forhindrer også, at der kommer lys ind i sovekabinerne. Hver dør er derudover udstyret med en lynlås for dobbelt lukning, der giver øget fleksibilitet og kan bruges efter behov.

Efter at det nye system er blevet afprøvet af erfarne Outwell-campister, er dommen klar:

”Genialt! Jeg var imponeret over magnetlukningens effektivitet, jeg havde forventet ret store åbninger både øverst og nederst,” siger campingentusiasten Karen Murphy. 

Med kundernes godkendelse kan Outwells 2020-kollektion siges at indeholde alle forudsætninger for en bedre nattesøvn, så familien på ferie med Outwell kan sove bedre og vågne glade under teltdugen.
 
Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg