Camping med Combi-Camp er en lidenskab for mange

af Bjarne Søby
combi camp clubbens stavne maj 2017 01

Combi-Camp Clubben i Danmark har netop haft opstartsstævne. Og sædvane tro, blev det en hyggelig weekend, hvor man dels fik hilst på andre Combi-Camp ejere og fik udvekslet en masse erfaring.

Klar til stævneKlar til stævne

 

Opstartsstævnet blev holdt på Lægårdens Camping i Kr. Himmelfarts ferien. Stævnet blev holdt med 15 vogne med 38 medlemmer. 1 vogn kom helt fra Holland, nemlig Rogler Marks og hans familie, der kom i den sidste nye Combi-Camp.

15 vogne deltog i opstartsstævnet15 vogne deltog i opstartsstævnet

 

Rogler Marks er ansat på Combi-Camp i Holland, og havde Combi-Camps nyeste model med på stævnet. Den var et stort tilløbsstykke – både for Combi-Camp Clubbens medlemmer, men også for mange andre campister på campingpladsen.

Der var nærmest kø for at komme ind og se den nye Combi-CampDer var nærmest kø for at komme ind og se den nye Combi-Camp

 

Intet stævne uden standerhejsningIntet stævne uden standerhejsning

 

Først når standeren er sat, er stævnet officielt i gang (men de fleste hygger sig nu meget godt også inden at standeren kommer op)Først når standeren er sat, er stævnet officielt i gang (men de fleste hygger sig nu meget godt også inden at standeren kommer op)

 

Traditionen tro blev stævnet indledt med generalforsamling, samt bingo med efterfølgende fællesspisning.Traditionen tro blev stævnet indledt med generalforsamling, samt bingo med efterfølgende fællesspisning.

 

Igennem hele stævnet, var vejret fantastisk, alle fik nydt det gode vejr og hyggede sig.Igennem hele stævnet, var vejret fantastisk, alle fik nydt det gode vejr og hyggede sig.

 

Aftensmaden blev indtaget traditionen tro med langbord, hvor alle spiste sammen og hyggede sigAftensmaden blev indtaget traditionen tro med langbord, hvor alle spiste sammen og hyggede sig

 

Combi-Camp Clubbens stævner er for alle – unge som ældre – og alle hygger sigCombi-Camp Clubbens stævner er for alle – unge som ældre – og alle hygger sig

 

Combi-Camp Clubbens næste stævne er i weekenden 17 – 18 juni på Kerteminde Camping.

Mere info om Combi-Camp Clubben kan ses her: Combi-Camp Clubben

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar