Den ultimative frihed?

af Bjarne Søby
MC logen Wild Eagles


Camping er en ferieform der tiltaler rigtigt mange forskellige typer mennesker og der findes næsten lige så mange forskellige måder at campere på. MC logen Wild Eagles er et rigtigt godt eksempel på dette.

MC logen Wild Eagles består af 5 faste medlemmer fra hele Danmark, der alle holder meget af det frie liv deres motorcykler giver dem. Når man så også har mulighed for campere, ja så er det den ultimative frihed.

MC logen Wild Eagles
Honda Gold Wing er en imponerende flot motorcykel. Og de skaber opmærksomhed hvor de end kommer frem

I Kr. Himmelfarts ferien mødte vi ved et tilfælde nogle medlemmer fra Wild Eagles på Western Camp på Lolland. Vi bemærkede straks deres noget anderledes opsætning – Store Honda Gold Wing motorcykler med teltvogne bagpå samt en Tipi. Vi simpelthen nødt til at høre nærmere om dem og deres feriefom og tog derfor en snak med Birger Dannemand Jensen – et fuldbyrdet medlem af denne MC loge.

MC logen Wild Eagles
Birger Jensen (tv) foran hans tipi (Foto: Birger Jensen)

Hvorfor en loge og ikke ”bare” en klub?

” Vi vil gerne have kontrol med hvem der bliver medlemmer hos os, da vi rigtigt gerne vil leve op til vores kodeks og agenda: Oprigtig venskab, køreglæde, rejsefeber, humor, hygge og højt humør.” ” Dog er venner og familie til medlemmer meget velkomne til at deltage i vores ture” fortæller Birger.

Hvordan kan det være at I at taget ferieformen camping til jer?

”Jamen Camping er, ligesom MC kørsel, den ultimative frihed. På den måde er vi ikke afhængige af hoteller, reservationer, parkeringsforhold m.m. Kan vi ikke lide udsigten, eller vejret, jamen så er vi hurtigt pakket sammen og på vej til et nyt sted. Og et plus er, at vi også kan bruge vores campingenheder når vi er på andre MC træf der ikke er i Wild Eagles regi”. Fortsætter Birger.

Hvad med familierne, der er jo kun plads til 2 personer på en motorcykel?

”I flere af vores medlemsfamilier, hvis man kan kalde det det, har både mor og far motorcykel. På den måde er der fin plads til 2 børn bagpå. I mit eget tilfælde er det kun min teenage datter der vil med, og der er fin plads til hende og al vores bagage på cyklen.”

MC logen Wild Eagles
De små teltvogne giver god komfort og er lige til at spænde bag på motorcyklen

Vil I blive ved med at have camping som en af jeres foretrukne rejse/ferieformer når I mødes?

”Helt klart! Faktisk er det sådan at Lars Skovbo fra vores Loge er ved at udvikle en helt unik campingvogn til at hægte bagpå motorcyklen. Det gør han i samarbejde med en af Sjælland største campingforhandlere, Slagelse Camping og Outdoor. Campingvognen hedder ”Goldie” og kan forhåbentlig ses bagpå en masse motorcykler allerede engang næste år.

Hvad er jeres fremtidsplaner?

”At styrke logens Kodeks og Agenda. Vi er selvfølgelig også åbne for at optage nye medlemmer, men de og vores forhold til dem skal leve op til logens Kodeks og Agenda.” Det kan godt lyde lidt indespist og hårdt, men det er meget vigtigt for os at vi ikke udvander det unikke vi har skabt” slutter Birger af med at slå fast.

MC logen Wild Eagles
Taget i betragtning at der er tale om en motercykel er der tale om et pænt stort træk

Links:
Relevante Link(s) :  Slagelse Camping & Outdoor CenterWestern Camp

Prøv også at læse disse indlæg