Camping-TV: Adria Altea 552PK

af AltOmCamping.dk
Adria Altea 552 PK 2014 model

Adria Altea serien har fået en kæmpe opgradering til sæson 2014 – og det udvendig som indvendig. Altea serien fremstår derfor nu som en moderne og tidssvarende serie campingvogne til en meget fornuftig pris.

Altea-serien har tidligere været Adrias mest prisbillige serie. Men med introduktionen af Avivaserien rykker Altea en klasse op. Dette skyldes ikke kun at Altea har fået en “lillebror”, men i særdeleshed også at den er blevet redesignet både ude og inde.

Til sæson 2014 kommer Altea i 8 forskellige grundris.

Altea kommet nu med “i-shape” front og bagende, hvilket betyder at de er delt op i sektioner. Skulle der komme en skade på en af disse dele, skiftes delen bare ud og ikke hele fronten eller bagenden. Glasfibertag er selvfølgelig også standard og Altea er bygget på et AL-KO chassis. Den smarte integrerede hjulafdækning er nu også standard på Altea.

Indvendigt er Altea blevet en moderne vogne med mange praktiske detaljer. Der er hyggelig indirekte belysning og godt arbejdslys. Køkkenerne er top moderne, tekstilerne og træsorten er flot afstemt. Det pladsbesparende “ERGO” badeværelset der blev introduceret sidste år, er nu standard i alle Altea campingvogne. Truma S3004 varmeovn er ligeledes standard og Altea kommer selvfølgelig med både koldt og varmt vand.

Se med i denne TV-reportage hvor vi kigger nærmere på familievognen Adria Altea 552 PK.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

Prøv også at læse disse indlæg