Mere hæder til Hobby’s design

af AltOmCamping.dk
Ejer af Hobby, Harald Striewski med det synlige bevis på 1. pladsen i kategorien ”European Innovation Award 2013”

Guld – og dertil kåret til unge familiers favoritvogn. Hobby modtager igen – igen udmærkelser for sine autocampere og campingvogne.

Hobby triumferer med kåringer i både ind og udland for designet af deres Hobby Premium Van. Autocamperen opnåede en imponerende 1.plads da den blev

tildelt ”European Innovation Award 2013” af de europæiske fagjournalister. Juryen bestod af 14 redaktører fra de største europæiske autocampertidskrifter/magasiner.

Begrundelsen for kåringen af den elegante Premium Van var ifølge juryen det „attraktive og moderne design integreret i en lille vogn. Med den slanke Premium Van har Hobby skabt en lille brugervenlig og dertil veludstyret autocamper – en rigtig City-Van.”

Priserne på Hobby´s autocampere starter ved kr. 574.950.-

Endnu en 1. Plads blev tildelt Hobby’s campingvogne. Hobby modtog sær prisen for den mest eftertragtede campingvogn blandt unge mennesker under 40.

Begrundelsen for kåringen var at Hobby campingvogne har „ et moderne design, er veludstyret, familievenlig og ikke mindst markedets bedste pris-ydelsesforhold.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg