Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Camping-TV: Caravelair 2014 – Design din egen Antares

af Ann Karina
Caravelair Antares 2014

Med priser der starter på 79.900,- og en egenvægt der starter på 650 kg er Caravelair Antares et rigtigt godt bud på et let, prisbillig rejsevogn til de mindre biler. Og så kan du næsten selv bestemme hvordan den skal se ud.

Caravelair Antares har bibeholdt sit enkle udvendige design i hammerslået aluminium. Dog er det nu muligt at opgradere til GFK sider, således at både tag og sider er sikret imod skader fra f.eks. hagl. Antares er som standard udstyret med LED forteltslampe, todelt indgangsdør samt alle vinduer er oplukkelige med kombirullegardiner.

Det er også muligt at vælge imellem 3 forskellige polstre, og den nye trædekor er en behagelig valnøddetræs dekor med en varm glød.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Hvis man ønsker at gøre sin Antares mere lukusriøs er det nu muligt at opgradere sin Antares med forskellge pakker. Som noget helt nyt har man også mulighed for at opgradere med hyndestofferne fra Allegra serien, hvis disse falder mere i ens smag.

Se mere om Antares serien og de mange muligheder for at sætte dit helt eget præg på campingvognen i denne TV-reportage.

Links:
Relevante Link(s) : Caravelair
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg