LMC 2014: Gæt stærke nyheder og vind en ALKO mover

af Ann Karina
Du kan vinde denne ALKO Mammut Mover ved at tippe en 5´er

LMC har igennem de seneste år udviklet en banebrydende konstruktion, der er så stærk, at fabrikken nu giver 12 års tæthedsgaranti. Dette fejrer de ved at udskrive en spændende konkurrence, hvor du kan vinde en mover.

Hvorfor gå på kompromis?

Det at holde vægten nede på campingvogne har indtil nu været en stor udfordring for campingvognsproducenterne. Ofte har campingvogne kun få hundrede kilos lasteevne. Og med både bagage og ekstraudstyr, kan det være en stor udfordring at holde sig inden for den tilladte totalvægt.

LMC har ikke kun forbedret lasteevnen med den nye konstruktion, men konstruktionen er også blevet stærkere end tidligere. Den kan ikke optage fugt, og samtidigt er der på campingvognens vægt sparet helt op til 20 kg. På mange campingvogne, er dette en forøgelse af lasteevnen med 5-10 %.

LMC LLT mammut 02Scandica serien har hele tiden haft LLt teknologien

Ny stærk konstruktion – Long Life Technology

På flere modelserier er den nye konstruktion allerede implementeret. Scandica modellerne var de første der fik den nye konstruktion i 2012, og fra sæson 2014 er det nu også muligt at få den nye konstruktion som tilvalg til Musica serien.

Alle LMC campingvogne, ikke kun dem med LLT, leveres nu ligeledes med glasfibertag, -front og -bagende, hvilket minimerer risikoen for haglskader.

 LMC LLT mammut 03I Musica serien kan du tilvælge LLT og få alle fordelene

LMC er så sikker på den nye konstruktion, at de giver 12 års tæthedsgaranti* på campingvogne med den nye LLT teknologi. På de andre modelserier giver LMC hele 6 års tæthedsgaranti*.

Åbent hus hos alle LMC forhandlere

Der er rig mulighed for at se nyhederne, ved det landsdækkende Åbent Hus d. 8. og 9. marts. Forhandlerne har selvfølgelig også prøver stående på de nye geniale konstruktionsprincipper, så man med egne øjne kan se den stærke konstruktion.

LMC LLT mammut 04Maestro serien leveres også med LLT

LMC LLT mammut 05Her er konstruktionsdelene der sammen med glasfiberdetaljerne giver en uhyggelig stærk konstruktion

Tip en 5´er og vind en Alko Mammut mover

For ar fejre den store nyhed udskriver LMC en konkurrence. Alt du skal gøre, er at tippe 5 rigtige. Det vil være forholdsvis simple spørgsmål, der selvfølgelig allesammen omhandler LMC. Du kan deltage i konkurrencen ved at kigge forbi LMC´s stand, D 3010, på Ferie for Alle i Herning. Eller du kan besøge din lokale LMC forhandler til det landsdækkende Åbent Hus arrangement i weekenden d. 8. og 9. marts.

*Forudsætter at alle service og fugttest overholdes.

Klik her hvis du vil læse mere om LMC´s LLT teknologi

Prøv også at læse disse indlæg