Annonce (læs mere efter annoncen)

Carado T449 autocamper

af Bjarne Søby
carado t 449 2019 model 02

Carado er Hymers ’einsteiger’ mærke, og er designet til dem, der gerne vil prøve at rejse med en ny autocamper med moderne teknik. Priserne på Carado autocampere er derfor holdt nede, så de kan konkurrere med tilsvarende brugte autocampere.

 

Selvom priserne er holdt nede, og der er tale om en serie prisbillige autocampere, så skinner det alligevel igennem, at det er Hymers know-how og teknologi, der ligger til grund for udviklingen af Carado autocampere.

En af måderne som man holder prisen nede på Carado autocampere er at undlade at fylde dem med luksus. Men der er, hvad der skal være, og der er skruet ordentlig sammen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Det er Autocamp der er forhandler at Carado i Danmark, og der oplever men ofte at kunder, der kommer for at se på brugt autocamper, ender med at købe en ny Carado i stedet for.

Den nye Carado T449, der er indrettet med fritstående dobbeltseng, og stor siddegruppe, er egentlig et ret godt eksempel på dette. Det er en rimelig stor og meget rummelig autocamper til en overkommelig pris.

Se den i dette TV-indslag, hvor Johannes Dahl fra Autocamp fortælle mere om T449 og Carado generelt.

Yderligere oplysninger og Carado T449 – herunder priser og specifikaitoner – kan indhentes her: Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg