Denne autocamper er helt utrolig gennemført og lækker

af Bjarne Søby

Umiddelbart ser denne autocamper ikke ud af særlig meget. Men skinnet bedrager. For det er alt det, du ikke ser, der sætter denne autocamper i en klasse for sig selv.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp.

Hymer har i lang tid næsten været et synonym for kvalitetsprodukter – og det både når det gælder autocampere og campingvogne. Denne Hymer Tramp S680 er ingen undtagelse.

Den er bygget på et Mercedes-Benz Sprinter bredsporet chassis. Det betyder fantastisk kørekomfort, men også bo-komforten er i topklasse. Man lægger ikke umiddelbart mærke til det, når først kommer ind i autocamperen. 

Da vi blev inviteret på en prøvetur i den nye Hymer Tramp S680, var mit første indtryk, at den måske var lidt skrabet Det var jo en Hymer, og jeg havde sat forventningerne højt. De blev til fulde indfriet, så snart vi kørte ud fra Autocamp, der er forhandler af Hymer autocampere i Danmark

Den Hymer Tramp S680, som kom ud og køre med, er nemlig designet til, at du kan være på tur i mange dage uden nogen egentlig kontakt til omverdenen. Den har en 6kW dieselvarmer som standard og et kompressorkøleskab på 152 liter, så du er næsten uafhængig uanset hvor du camperer.

Den nye Tramp S680 er indrettet med 2 store enkeltsenge bagerst i vognen. Der er en stor bruseniche, og et stort toiletrum med god plads til opbevaring. Der er et stort køkken med 152L kompressor køleskab og komfur med 3 blus. Forrest i autocamperen er der en stor, komfortabel siddegruppe hvori de drejbare førerstole indgår.

Den Hymer Tramp S680, som kom ud og køre med er spækket med ekstraudstyr, hvilket bare gør den endnu mere lækker. Se med i denne video, hvor Jacob Sund fra Autocamp fortælle om den nye Hymer Tramp S680

Basispris: 785.000,- kr. Ekstra udstyr: 182.970,- kr. Samlet pris: 967.970,- kr.

Du kan få yderligere oplysninger om denne Hymer her: Autocamp

Prøv også at læse disse indlæg