Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Carado V337 Europe Edition autocamper

af Bjarne Søby

Carado autocampere er blevet populære i Danmark. Det skyldes dels man får ret meget autocamper for relativt få penge, og at udstyrsniveauet er pænt højt, hvilket tydeligt ses i Carado V337 Europe Edition.

 

Carado V337 er ikke en ny model. Den kom til sæson 2019, og er indrettet traditionelt med enkeltsenge, køkken, kombineret toilet- og baderum og siddegruppe forrest i autocamperen. Men betegnelsen Europe Edition betyder, at der er tale om en kampagnemodel, hvor standardudstyret er blevet udvidet med ting, der normalt skal tilkøbes som ekstra udstyr.

Carado V337 Europe EditionCarado V337 Europe Edition

Der er en fin garage med plads til cykler, campingmøbler m.m.Der er en fin garage med plads til cykler, campingmøbler m.m.

Der er god plads til cykelholder (ekstraudstyr)Der er god plads til cykelholder (ekstraudstyr)

Og udstyrslisten er lang. Carado V337 Europe Edition er som standard udstyret med:

 • 140 hk motor
 • Graphite Grey førerhus
 • Indfarvet kofanger
 • LED Kørelys
 • 16” alu-fælge
 • Isoleret spildevandstank
 • Ekstra serviceluge
 • Sengeudvidelse, der omdanner de to enkeltsenge til en stor dobbeltseng
 • Forberedt til bakkamera
 • Arctica interiør
 • Basispakke med bl.a. Midi Heki, Mini Heki, Trærist i bruser, beklædning bruser, garderobe, ekstra stikdåse.
 • Level 2 pakke med bl.a. Kopholder, blæsevarme, reservehjul(stål), dæktryksmåler, 2 x airbag, generator 220 A, 90 l. tank, manuelt klimaanlæg, elektriske sidespejle, lakeret/forkromet grill, forberedelse til radio m/4 højtalere, motor start/stop, læderrat, Captain Chair, antenne i sidespejl, USB-stik.

Siddegruppen i Carado V337 Europe EditionSiddegruppen i Carado V337 Europe Edition

Nakkestøtterne kan indstilles individuelt og selerne kan selvfølgelig gemmes vækNakkestøtterne kan indstilles individuelt og selerne kan selvfølgelig gemmes væk

Carado V337 Europe Edition bliver som standard leveret med Captain ChairsCarado V337 Europe Edition bliver som standard leveret med Captain Chairs

Carado V337 Europe Edition er bygget på en Citroén Jumper, og har den nye Euro 6D motor.

Prisen er som tidligere nævnt lav. Kun kr. 563.000,-, hvilket ikke nogen høj pris for en autocamper i god kvalitet med så meget udstyr.

Det kombinerede bade- og toiletrum i Carado V337 Europe EditionDet kombinerede bade- og toiletrum i Carado V337 Europe Edition

Smart detalje. Væggen med vasken kan svinges udSmart detalje. Væggen med vasken kan svinges ud

Derved kan rummet omdannes til en brusekabine, og man undgår at sjaske alt til når man tager bad.Derved kan rummet omdannes til en brusekabine, og man undgår at sjaske alt til når man tager bad.

Og apropos kvaliteten. Det er Hymer, der står bag Carado. Det betyder at det er Hymers årelange erfaring i at fremstille autocampere i høj kvalitet, der ligger til grund for fremstilling af Carado.

Køkkenet i Carado V337 Europe EditionKøkkenet i Carado V337 Europe Edition

Carado V337 Europe Edition er indrettet med enkeltsenge. Med sengeudvidelsen mellem sengene, kan senge omdannes til en stor dobbeltseng.Carado V337 Europe Edition er indrettet med enkeltsenge. Med sengeudvidelsen mellem sengene, kan senge omdannes til en stor dobbeltseng.

Der er mange skabe og meget opbevaringsplads i Carado V337 Europe Edition – f.eks. som her under sengeneDer er mange skabe og meget opbevaringsplads i Carado V337 Europe Edition – f.eks. som her under sengene

Carado V337 Europe Edition kan ses på Ferie For Alle 2020, og til april vil den være hos Autocamp i deres store showroom i Låsby ved Århus.

Prøv også at læse disse indlæg