Hinshøj Caravan: Stor udstilling af campingvogne og campingudstyr

af Ann Karina
Hinshøj Caravan har nogle stolte traditioner

Mange danske campingforhandlere har en sjov historie bag sig. Og Hinshøj Caravan er ingen undtagelse. Her er historien om en af Danmarks mest succesfulde campingforhandlere

Hinshøj Caravan blev startet af Holger Jakobsen, der byggede campingvogne. Den første Hinshøj campingvogn blev solgt i 1963. Holger byggede 5 forskellige modeller – Junior, Dinette, Luxus, Caravelle og Komfort. I 1978 kunne det ikke længere betale sig at bygge campingvogne i Danmark og Holger Jakobsen nedlagde produktionen. Forretningen overgik herefter til detailsalg, hvor der igennem tiden har været forhandlet forskellige campingvognsmærker.

Denne Hinshøj model har et par år på bagenDenne Hinshøj model har et par år på bagen

I oktober 1985 overtog Lili og Hans Mikkelsen forretningen. Sønnen, Jan, trådte ind som sælger i forretningen i 2003 og i Januar 2006 Købte han sig ind i forretningen. Jan er i dag den daglige leder af forretningen og tager sig af alt der vedrører markedsføring og køb og salg af campingvogne.

Du kan se en video fra Hinshøj Caravan her:

https://youtu.be/StPIp9Z8FnY

Da Lili og Hans overtog forretningen var der kun forhandling af Hobby campingvogne. I 1989 fik forretningen forhandling af Dethleffs. Da Hobby i 1998 købte Fendt, fik Hinshøj Caravan fra 1999 forhandlingen af Fendt. Siden da har de gentagende gange været kåret til Danmarks mest sælgende Fendt forhandler. Fendt og Hinshøj Caravan har endda så godt et samarbejde at der er blevet lavet en helt speciel Fendt – en Hinshøj Edition.

Denne Fendt Hinshøj Edition er af noget nyere datoDenne Fendt Hinshøj Edition er af noget nyere dato

Moderne indretning med komfortable sengeModerne indretning med komfortable senge

Lækker og lys vognLækker og lys vogn

Hinshøj Caravan er også forhandler af det svenske mærke Cabby og den populære Teardrop trailer “T@B” fra Tabbert. Der er altid rigtigt mange nye campingvogne på lager. Også de aller seneste modeller er udstillet i de flotte lokaler.

Der er stor udstilling både inde og udeDer er stor udstilling både inde og ude

På udstyrssiden har Hinshøj Caravan et rigtigt stort udvalg. De er forhandlere at Isabella og Ventura fortelte og har en stor permanent udstilling af rigtigt mange modeller. Der er også en Isabella Villa stillet op i sit rette element, nemlig udenfor i al slags vejr og vind. De har forhandlingen af de mest gængse mærker inden for campingudstyr så som WeCamp, Camper, DCT-Vejle, Dometic, Truma og mange flere. Netop Dometic og Truma har Hinshøj Caravan et tæt samarbejde med, da de er Partnere og reparatører.

Alt inden for grillsAlt inden for grills

Campingudstyr til ethvert campinghjerteCampingudstyr til ethvert campinghjerte

Udvalget er stortUdvalget er stort

Og masser af gode tilbudOg masser af gode tilbud

Stor Isabella udstillingStor Isabella udstilling

Hyggelig Café med fantastisk udsigtHyggelig Café med fantastisk udsigt

Flot lys forretningFlot lys forretning

Hinshøj Caravans værksted er topmoderne. Der er 2 værksteder, både et klargøringsværksted samt et skadesværksted. De 12 mand på værkstedet er meget erfarne og professionelle og mange af værkstedsfolkene har rigtigt mange års erfaring. Faktisk har værkføreren, Johnny Jensen, været ansat siden februar 1988.

Det er erfarne kræfter på værkstedetDet er erfarne kræfter på værkstedet

Værkstedet er skadescenter for flere forsikringsselskaber. Alka, Tryg, GF og Gensidig anbefaler Hinshøj Caravans værksted. Alle typer reparationer udføres, både på campingvogne og autocampere. De laver også de populære HBC reparationer. HBC reparationer er reparation af buler og skader på campingvognens eller autocamperens sideplader uden udskiftning af hele siden.

branchetur13 hinshoej 15De store værksteder har masser af plads

Alle typer reparationer udføresAlle typer reparationer udføres

I 2005 blev forretningen udvidet, så i dag er der mere end 44.000 m2 under tag. De gamle lokaler er dog stadigvæk i brug, så det er en meget spændende forretning at gå rundt i. Hvis der ikke skulle være nok at kigge på, eller man ikke har tid til at kigge det hele igennem, kan man altid besøge deres webshop, shop.hinshoj.dk

KONKURRENCE

I denne konkurrence kan du vinde en grill fra Safire med en pakke grill briketter.

safire juni 2014 05Det er en grill som denne at du kan vinde

Du deltager ved at svare på spørgsmålet herunder, og sende svaret til os pr. e-mail. HUSK at skrive navn og adresse med i e-mailen, så vi ved hvor vi skal sende præmien hen.

Spørgsmål: I nærheden af hvilken større dansk by ligger Hinshøj Caravan?

  • København
  • Randers

Du skal sende svaret til konkurrence@altomcamping.dk

Vi skal have dit svar senest d. 25. juli 2015 kl. 23.00. Der trækkes lod blandt alle rigtige besvarelser, og vinderen får præmien til sendt med GLS Pakkepost. Husk derfor at sende din adresse sammen med dit svar. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

 

Prøv også at læse disse indlæg