Caravelair 2014: Komfort er et godt salgsargument

af Bjarne Søby
2014-udgaven af Allegra har flotte linjer og et tidssvarende design

Den franske caravanproducent Caravelair har i årevis været eksponent for især rummelige og prismæssigt konkurrencedygtige campingvogne. 2014-udgaven af Allegra har flotte linjer og et tidssvarende design.

Standarden er hævet, men rummeligheden er intakt. Det samme gælder priserne, mens der for 2014-modellerne er sket et komfortløft i programmet.

”Eksklusivt og praktisk design, effektivitet og komfort er nogle af nøgleordene for Caravelairs 2014-program, der består af 4 modelserier, med Antares Luxe, som indgangsserien”, siger Peter Outzen fra Camping Agenten ApS i Nibe, der står for importen af Caravelair i Danmark. Modelserien består udover Antares Luxe af serierne Allegra, Venicia Premium og Serenity.

Med Allegra i 2014-aftapningen er der lagt op til en model, der på alle måder henvender sig til den kvalitets- og prisbevidste kunde. Interiøret er lavet og udformet i en kvalitet, som overrasker i prisklassen. Med fine hynder og god siddekomfort, i velafstemte farver, buede låger og ikke mindst et state-of-the art køkkenafsnit, er der udsigt til kamp om kunderne på det danske marked.

”Med XL Freeze, hvor der indbygget et køleskab af kompressortypen, er overliggeren standardmæssigt hævet. Den effektive køling gør, at man kan nedkøle føde- og drikkevarer fra 15 grader til 0 grader på kun 15 minutter. Takket være en Isotherm isolering placeres køleskabet i Energiklasse A+, med mulighed for at benytte to strømkilder: Bilens batteri eller et separat batteri”, forklarer Peter Outzen.

Perfekt afkøling

Han siger videre, at det unikke ved XL Freeze blandt andet er, at mad og drikkevarer og mad forbliver perfekt nedkølet, uden afbrydelse, selvom det integrerede køleskab åbnes gentagne gange.

XL Freeze er integreret i køkkenafsnittetXL Freeze er integreret i køkkenafsnittet

”Så kan man ankomme til sin destination med herligt nedkølet mad og drikkevarer. Det vil mange campister sætte stor pris på. Det integrerede køleskab, i en køkkenskuffe, rummer 150 liter med 19 liter frys”.

”Der er nem adgang og stor overskuelighed, og det indtryk forstærkes ikke mindst af, at køleskabet har en fleksibel indretning med mobile skillevægge og flere skuffer, der er lette at tage af. Fleksibiliteten og den praktiske indretning understreges også af, der er 3 flaskeholdere samt en grøntsagskurv, en kødbakke og en kurv til opbevaring af æg”, forklarer Peter Outzen.

Med hensyn til kvalitet og udsigten til mange års flittig og problemfri brug af campingvognen, er der som standard i Allegra-serien polyestertag, der effektivt forhindrer buler efter haglbyger, GRP polyester sider i hvid, gasvarmer, brusebund, toilet, støddæmpere på seng, ny buet ABS front med afrundet frontvindue og en integreret gaskasse for blot at nævne nogle af de mange detaljer, der hører til den store standardpakke.

”Til samtlige 4 modelserier er der mulighed for at købe diverse komfortpakker, der gør campinglivet ekstra behageligt”, siger Peter Outzen og henviser til lokale caravanforhandlere for at sammensætte den helt rigtige og komplette Caravelair campingvogn.

Links:
Relevante Link(s) : Caravelair

Prøv også at læse disse indlæg