Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Hobby tager markedsandele i Danmark

af Ann Karina
Hobby tager markedsandele i Danmark

I et trægt marked har Hobby, i den sidste 9 måneders periode, opnået den hidtil bedste markedsandel i Danmark på over 28%. De har al mulig grund til at være stolte hos Campex i Vejle, da det er den højeste markedsandel i de godt 30 år de har stået for importen af Hobby.

Resultatet er nået gennem et stærkt forhandlernet med engagerede og aktive sælgere samt et markedstilpasset produktsortiment. For 2011 modellerne betød det blandt andet en satsning på det nye segment for lettere vogne samt en tilpasning af design og indretning. En af de meget sælgende nyheder i 2011 har været campingvogne med introduktionen af det unikke ”Tower” køleskab med en udtagelig fryse-enhed.

”Vi er glade, men bestemt også ydmyge overfor den succes Hobby har på markedet” udtaler Ib Langkjær fra Campex og fortsætter ”men vi håber, som resten af campingbranchen, at komme til at mærke det opsving der ses på andre områder”.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar