Camping-TV: Carthargo C-Compactline

af Ann Karina
Carthargo C-Compactline – ny kompakt helintegreret autocamper

Carthago kommer til 2014 sæsonen med en ny serie hel-integrerede autocampere, der især udmærker sig med en udvendig bredde på kun 212 cm. – og dette uden at camperen føles trang indvendigt.

Carthargo C-Compactline er opbygget på præcis samme måde og med den samme høje materialekvalitet som der anvendes i Carthagos andre autocampere. Resultatet er en flot helintegreret autocamper, som er lidt smallere og meget lettere end C-Tourer.

De kompakte mål giver også lavere vægt. Carthargo C-Compactline har en køreklar vægt fra 2.805 kg. Ståhøjden i autocamperen er 1,98 m og der er gennemgående plant gulv. Der er der opvarmet dobbeltbund i hele autocamperen.

C-Compactline leveres med 3 forskellige indretninger, enkeltsenge, dobbeltseng på tværs og Queensbed. Alle modellerne har en fin og rummelig siddegruppe med vendbare forstole, et kompakt og praktisk indrettet køkken med gode skuffer og et rigtig fint badeværelse.

Alle carthargoer har glasfiberbund og glasfibertag som standard, luksusdøre med 2-punktlukning og mulighed for centrallås på dørene. Interiøret er gedigent med mange flotte og praktiske finesser, og man kan vælge mellem flere forskellige flotte stof- og læderkombinationer på hynderne.

Se med i denne TV-reportage, hvor vi kigger nærmere på den nye Carthargo C-Compactline

Links:
Relevante Link(s) : Dancamper

Prøv også at læse disse indlæg