Caravelair – let camping med stil

af Presse fra PJ Caravan
Caravelair presse 220415 01

PJ Caravan i Roskilde har nu to modeller fra Caravelair i deres Style Serie udstillet. Vognene er en kombination af lav egenvægt med godt udstyr, flot udseende og en lav pris. Og så er de nogle af de mest solgte. Antares modellerne 400 og 450 er monteret med Stylepakken, det giver vognene et flot udseende med glatte GRP polyester sider. 

Effektive støddæmpere, AKS slingrekobling og Truma Therme varmtvands-system, stor serviceklap og tagluge, er nogle af de ting som er monteret på vognene. Så både komforten og sikkerheden er der taget højde for.

Inde i vognen forsætter stilen, hvor der er flot tofarvede låger på overskabene og smarte fleksible spots. Det er et let valg til dig og din bil da egenvægten på disse ”style modeller” er på henholdsvis 809 kg og 934 kg.

Det kan blive endnu lettere

I udstillingen hos Pj finder du en lille let og elegant rejsevogn, Antares 376 Luxe, modellen er med Travel Pack udstyr. Vognen er med køjer til enten børn eller børnebørnene.

Caravelair presse 220415 02Caravelair Antares 376 Luxe med en egenvægt på 740 kg
Denne vogn er også monteret med serviceklap, støddæmpere og AKS tilkobling. Egenvægten er helt nede på 740 kg.

I Roskilde kan man hente inspiration til de lette vogne

PJ Caravan på Københavnsvej 277 i Roskilde er autoriseret Caravelair forhandler, kom ned og få en præsentation af disse nye lette rejsevogne.

PJ Caravan har åbent hverdage 10 – 17:30, onsdag lukket, lørdag 10 – 15, søn- og helligdage 11 – 16.

Se mere på PJ Caravans hjemmeside.

 

 

Prøv også at læse disse indlæg