Hobby 2015: Campingvogne til de rejselystne On Tour

af Ann Karina
Den nye On Tour serie er lettere, mere prisbillige, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten

Den store nyhed fra Hobby til sæson 2015, er deres nye serie af lettere, mere prisbillige campingvogne til de rejsende campister. Hobby har meget sigende valgt at kalde serien, On Tour.

Den perfekte rejsepartner

Den nye serie, Hobby On Tour, indeholder 5 forskellige grundrids. Der er alt fra den perfekte rejsevogn til 2 personer, til campingvognen til de oplevelses- og rejselystne børnefamilier. Der er lagt vægt på gode detaljer så som lysdæmper på lyset, moderne interiør og farver, praktiske løsninger til opbevaring, gode senge og god siddekomfort i siddegrupperne.

Praktiske opbevaringsløsningerPraktiske opbevaringsløsninger

Den tilladte totalvægt starter ved 1.100 kg for de mindste modeller og 1.350 kg for den største model. Bredden på On Tour modellerne varier fra 2.1 m. til 2.2 m. for den bredeste. Disse Hobby On Tour campingvogne er derfor meget velegnet til mindre familiebiler og mellemklasse biler. Og da priserne starter ved 120.000,- er der også en campingvogn der økonomisk er til at have med at gøre.

Desværre kender vi ikke noget til egenvægten på campingvognene endnu, så lasteevnen er ukendt.

5 forskellige grundrids

360 KB

En praktisk indrettet familie campingvogn med rummelige køjer lige inden for døren, funktionelt køkken hvor kogeblussene og vasken er trukken tilbage så der er bordplads til at arbejde på, bade- og toiletrum med brusebund samt en meget rummelig siddegruppe hvor der uden problemer kan sidde en familie på 4 personer. Siddegruppen redes om natten op til en stor dobbeltseng.

Modsætninger mødes. En kompakt familierejsevogn med god pladsModsætninger mødes. En kompakt familierejsevogn med god plads

Bemærk det praktiske køkkenBemærk det praktiske køkken

To rummelige køjerTo rummelige køjer

Siddegruppen er så stor at der er god plads til 4 voksne menneskerSiddegruppen er så stor at der er god plads til 4 voksne mennesker

Fakta

 • Tilladte totalvægt: 1.100 kg.
 • Total længde: 5.9 m.
 • Total bredde: 2.1 m

390 sf

Den perfekte indretning for 2 personer der ønsker dobbeltsengen. Dobbeltsengen er tværstillet i forenden af vognen. På den måde undgår man også de afskårne hjørner en klassisk fransk seng giver. I midten er køkkenet placeret. Ligeledes her er kogeblussene og vasken trukket tilbage for at give optimale arbejdsforhold i køkkenet. I midten er også et stort klædeskab. I bagende er der en siddegruppe, der passer perfekt til 2 personer. Det er muligt at rede denne op til en ekstra opredning for 1 person. Lige inden for døren er toilet- og bruserummet.

Den tværstillede dobbeltseng giver en større seng uden afskåret hjørneDen tværstillede dobbeltseng giver en større seng uden afskåret hjørne

I siddegruppen er der fin plads til campingvognens beboereI siddegruppen er der fin plads til campingvognens beboere

Badeværelset er kompakt men funtioneltBadeværelset er kompakt men funtionelt

Igen, masser af opbevaringspladsIgen, masser af opbevaringsplads

Praktisk køkkenPraktisk køkken

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.100 kg
 • Total længde: 6.10 m.
 • Total bredde: 2.10 m.

460 HL

Denne campingvogn er perfekt til parret der ønsker enkeltsenge. Enkeltsengene er placeret i forenden. I midten er køkkenet placeret. Køkkenet har igen den samme praktiske indretning som i de andre modeller. Bruse- og toiletrummet er ligeledes placeret i midten. I bagende er siddegruppen der om natten kan slås ned til en opredning.

Praktisk enkeltsengsvognPraktisk enkeltsengsvogn

Rangergrebene på den nye On Tour serie er af metalRangergrebene på den nye On Tour serie er af metal

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.200 kg.
 • Total Længde: 6,7 m.
 • Total bredde: 2.1 m.

470 KMF

Denne indretning er en klassiker i indretning af køjevogne. I forenden er der en tværstillet dobbeltseng, I midten er der køkken og siddegruppe. Og i bagenden er køjerne. Imellem køjerne og siddegruppen er bade- og toiletrummet placeret.

Klassisk køjevogn i kompakt designKlassisk køjevogn i kompakt design

Bemærk den flotte måde hvorpå siden er lakeretBemærk den flotte måde hvorpå siden er lakeret

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.300 kg.
 • Total Længde: 6,8 m.
 • Total bredde: 2.2 m.

490 SFf

Hvis man ønsker en kompakt campingvogn hvor man har en rummelig soveafdeling, er denne et rigtigt godt bud. Her få man fritstående dobbeltseng i forenden. I midten er bade- og toiletrummet og over for et stort skab. I bagenden er køkkenet og i den ene side af campingvognen i bagenden er der er siddegruppe. Siddegruppen kan redes op til en enkelt opredning.

I denne campingvogn er det et ”rigtigt” soveværelse med fritstående dobbeltsengI denne campingvogn er det et ”rigtigt” soveværelse med fritstående dobbeltseng

Der er også lysdæmper til loftslysetDer er også lysdæmper til loftslyset

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.350 kg.
 • Total længde: 7.1 m.
 • Total bredde: 2.2 m.

Det udvendige design på den nye Hobby On Tour er friskt med nogle smarte detaljer. På siden af vognene er der er et billede at en vej der bukker og snor sig. Billedet symboliserer lysten til at rejse og opleve nye ting.

Et lille kunstværkEt lille kunstværk

On Tour modellerne er konstrueret på et letvægtschassis og i hele processen og opbygningen er der tænkt på vægtbesparelse. Dette dog uden at det er gået ud over kvaliteten. Skabe, hængsler m.m. føles stadigvæk som den velkendte Hobbykvalitet.

Ændringer i eksisterende modeller og serier

Hobbys andre serier tilbyder stort set det samme som sidste år. Alle Hobbys campingvogne er udstyret med den nyeste BUS teknologi. Ved tilkøb af deres nydesignede LCD panel kan du nu styre helt op til 15 enheder. Det er alt fra aircondition til varmesystemet på et og samme panel. Hvis man også har WiFi modulet kan man også styre alle disse funktioner via ens smartphone, tablet eller pc.

Med LCD displayet kan du styre op til 15 enheder ved hjælp af drejehjuletMed LCD displayet kan du styre op til 15 enheder ved hjælp af drejehjulet

Lysstyringssystemet er blevet optimeret. Hele lyssystemet er nu CI-BUS kompatibelt. Dette gør at betjeningen af lyset er blevet bedre og nemmere at styre.

Du kan styre alt fra lys til varme til airconditionDu kan styre alt fra lys til varme til aircondition

det ser flot ud med logoet på frontendet ser flot ud med logoet på fronten

Inden for autocampere har Hobby i år 30 års jubilæum. Nu kommer Hobby også med den populære Van model.Inden for autocampere har Hobby i år 30 års jubilæum. Nu kommer Hobby også med den populære Van model.

Hobby tænker som altid fremadrettet og har fingeren på pulsen. Mange biler kan trække mindre og mindre på krogen og derfor giver det rigtig god mening at udvikle en serie campingvogne til netop denne type biler. At campingvognene så samtidigt er praktisk indrettet og rammer en bred målgruppe med sine 5 meget forskellige grundrids er jo bare et ekstra plus.

Klik her hvis du vil læse mere om Hobby Campingvogne

Prøv også at læse disse indlæg