Fendts kampagnevogne giver meget campingvogn for pengene

af Ann Karina
Fendt campingvogne har altid været kendt for at være højeste kvalitet. Mange er derfor af den overbevisning, at det kun er de pengestærke, der har råd til at købe en Fendt. Men det er ikke tilfældet.

Er en Fendt virkelig ikke dyrere? Det er en udtalelse, de danske Fendt forhandlere hører igen og igen, men Fendt campingvogne er slet ikke så dyre, som mange tror

Kampagnevogne med meget udstyr

Fendt har til sæson 2015 tre kampagnevogne. De er i Fendts høje kvalitet, der ikke er til at slide op, og de er spækket med lækre detaljer og ekstraudstyr. Kampagnevognene ligger i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Den billigste koster 169.950,- og den dyreste 239.950,-.

Soveafdelingen i Fendt Bianco 465 SFB SelectionSoveafdelingen i Fendt Bianco 465 SFB Selection

De tre kampagnevogne er Bianco 465 SFB Selection, Bianco 515 SG Selection samt Opal 560 SG. Det er tre meget forskellige campingvogne. Dog er der en række lighedspunkter:

Siddegruppen i Fendt Bianco 515 SG SelectionSiddegruppen i Fendt Bianco 515 SG Selection

Høj kvalitet

Fendt campingvogne er produceret på en af Europas mest moderne campingvognsfabrikker, hvor intet overlades til tilfældighederne og kvaliteten i arbejdet vægtes højt.

Meget udstyr

Ud over Fendts i forejen omfattende standardudstyr, leveres de tre kampagnemodeller med yderligere ekstraudstyr. I de to Bianco modeller er der bl.a. gulvtemperering, TV-arm og i 515 SG også sengeudvidelse. I Opal 560 SG er også udstyret med gulvtemperering, TV-arm og sengeudvidelse. Opal 560 SG har desuden læderbetræk i siddegruppen, Fendts lækre sengesæt med puder og dyner og ALDE central varme.

Fendt Opal 560 SG har enkeltsenge med sengeudvidelse mellem sengeneFendt Opal 560 SG har enkeltsenge med sengeudvidelse mellem sengene

De tre kampagnemodeller er populære, og de danske Fendt forhandlere er meget positive over den gode modtagelse, de har fået. Som de siger – kunderne bliver igen og igen overrasket over, at det ikke koster mere, at komme i gang med at campere med en Fendt.

Fendts lækre sengesæt med puder og dynerFendts lækre sengesæt med puder og dyner

Se mere om de tre Fendt kampagne vogne her: http://fendtinfo.dk/kampagnevogne

Prøv også at læse disse indlæg