Danske Camp-let vinder flere priser i England

af Ann Karina

Den danske telt-vogn Camp-let har for fjerde år i træk sat konkurrenterne til vægs i den landsdækkende konkurrence, som Englands største campistforening afvikler. De mange priser har også en tydelig afsmitning på salget.

I Danmark har Camp-let suverænt domineret landskabet for telt-vogne i mange år, på grund af sin store popularitet hos campingfolket. Derfor kan vi jo kun glæde os over at englænderne også begynder at øjne Camp-lets mange fordele.

Det er blot fire år siden, at Camp-let vendte tilbage til det engelske marked efter 16 års fravær. Efter flere års sonderinger for at få den helt rigtige importør tog Camp-let England med storm – ikke mindst efter importøren tilmeldte teltvognen til Caravan Clubs Leigthweigt Leisure Trailer Awards, som uddeles under den store campingmesse i Birmingham.

Første år tilmeldte han kun en model (Concorde) og vandt. Året efter tilmeldte han både Concorde og Savanne, og de snuppede 1. og 2. pladsen. Sidste år supplerede han med en Apollo Lux og løb med de tre bedste placeringer for snuden af 7-8 producenter og 10-15 modeller i samme prisklasse, teltvogne til over 30.000 kr.

Stjernespilleren fra Camp-let hedder Camp-let Royal som vandt sin klasse i den engelske konkurrence i år. Der er lidt mere luksus end de andre modeller, og Royal ligger lige for hos de kunder, som nu skifter fra enten campingvogn og autocamper til en Camp-let. I England må man ikke være fastligger, og det har derfor en betydning, at vognen er nem og økonomisk at transportere omkring. Ikke mindst i disse finanskrise-tider. Det er bestemt også populært hos det danske publikum.

Der kan ikke være tvivl om at Camp-let er en teltvogn der er værd at holde øje med. Den kompakte størrelse, komfort, pladsforhold mm. gør den til den perfekte partner på campingturen for familien. Importør af Camp-let, Dominic Ryder, er da heller ikke i tvivl om hvorfor Camp-let er så populær i England: “Det er de samme faktorer, som spiller ind hvert år: At Camp-let er i en bedre kvalitet, er nem at håndtere og udstyret med en hard top med bagagebærer.”

Dominic Ryder fortæller: “Vi har øget salget hvert eneste år, og den nedgang som andre campingproducenter oplever som følge af finanskrisen, er slet ikke slået igennem på samme måde med Camp-let. Her holder vi salget. Camp-let er i dag vores mest populære og mest solgte teltvogn i England, og der kommer kunder fra hele landet”.

Succesen i England modtages naturligvis med stor tilfredshed hos Campingforhandler PJ Caravan i Roskilde. Her fører man selvfølgelig Camp-let, og man er glad for den store interesse for Camp-let. “Vi har jo alle modellerne stående opslået i butikken, og det gør det nemt at vurdere hvilken der passer til ens behov.” siger salgschef Freddy Sørensen.

 

Links:
Hjemmeside: Camp-Let | PJ Caravan
   

 

 

Prøv også at læse disse indlæg