Premiere i Denmark: Holtkamper Telttrailer

af Ann Karina
Holtkamper Telttrailer


Den berømte Holtkamper Telttrailer kan nu købes i Danmark. Telttrailer Experten i Karlslunde er udpeget som Holtkampers eksklusive importør af disse innovative telttrailere fra Holland, der har verdensrekorden for den hurtigste opstilling.

“Man kan næsten ikke undgå at blive imponeret over det flotte design, den fantastiske pladsudnyttelse, den geniale teknik og den super hurtige måde at sætte et telt op på”, mener Stig Søeborg fra Telttrailer Experten.

At Holtcamper Telttrailer er lynhurtig at stille op er ikke en tom påstand – faktisk er telttraileren indehaver af en verdensrekord. Holtcamper Telttrailer inklusiv fortelt kan nemlig stilles op på kun 32 sekunder – inklusive fortelt.

Verdensrekorden blev dokumenteret af et kamerahold fra den hollandske TV-serie Campinglife, der optog det hele. TV-værten Sander Janson tog den nøjagtig tid. Efter den anden og samtidig sidste pløk var sat i jorden, trykkede han på stopuret. Hele opstillingen havde taget 32 sekunder! Og det er en verdensrekord.

“Det var rigtig spændende”, fortæller arkitekten bag Holtkamper Flyer, Egbert Holtkamp. “Det var vældig tæt på, men det lykkedes. Vi har opstillet Holtkamper Flyer på 32 sekunder inklusive fortelt og to pløkker”, siger en glad Egbert Holtkamp.

Holtkamper Telttrailer
Folkene bag Holtkamper Telttrailer er naturligvis glade for at have sat ny verdensrekord

Nederst her på siden er der link til videoen hvor verdensrekorden sættes.

På Ferie i Bella – stand 07 i Hal H – kan du opleve Holtkamper Telttrailer. Her demonstreres løbende gennem dagene hvor hurtigt telttraileren kan stilles op og pakkes ned.

Links:
Relevante Link(s) : Holtkamper Telttrailer | Verdensrekorden

 

 

Prøv også at læse disse indlæg