DCC Technik-Award til Truma LevelControl

af Pressemeddelelse fra Truma
Trumacontrol presse 111217 01

Truma LevelControl har modtaget teknologiprisen DCC Technik-Award 2017. Med denne pris hædrer den tyske Camping-Club DCC tilbehør, som giver bedre sikkerhed og komfort på campingrejsen.

Apparatet måler ved hjælp af ultralyd gasflaskens indhold og sender via Truma iNet Box oplysningerne videre til smartphonen med Bluetooth eller SMS. Ved hjælp af Truma App får kunden både et detaljeret overblik over gasbeholdningen i kilo og procent og den resterende brugstid. Uanset om kunden befinder sig i køretøjet eller er på tur.

Praktisk, brugervenlig og sikker – det var de karakteristika, som overbeviste DCC-juryen. LevelControl supplerer Truma iNet System med en nyttig og praktisk funktionalitet. Apparatet kan desuden bruges med alle gængse europæiske gasflasker af stål og aluminium. Eksperterne vurderede det også som positivt, at det handy apparat let kan anbringes under flasken med den integrerede magnet og kobles til iNet Box.

Til aluminiumflasker fås en spændeplade som ekstraudstyr. Juryen fremhævede derudover, at det batteridrevne LevelControl allerede i dag overholder de nyeste regler for eksplosionsbeskyttelse iht. de kommende krav fra DIN EN 1949 og uden betænkeligheder kan bruges i gaskassen.

Frank Titze, Retail Management DACH, tog imod prisen i november 2017 på messen Touristik & Caravaning International i Leipzig.

Trumacontrol presse 111217 02Frank Titze med DCC-formand Andreas Jörn (til højre) og DCC-næstformand Dieter Albert (til venstre) ved overrækkelsen af prisen.

 

Prøv også at læse disse indlæg