Den lille Adria Action campingvogn løber stærkt

af Ann Karina
Der er fart over feltet med en Adria Action

Her i sæson 2014 slår Adrias lille Action campingvogn alle rekorder. Den lille Action model har indtaget danskernes hjerter. I denne artikel kigges der lidt nærmere på, hvorfor lige netop den lille Adria Action er blevet så populær.

Hvis man kigger på salgsstatistikkerne vil man se, at én campingvogns model har haft en meget kraftig udvikling, rent salgsmæssigt, gennem de seneste år – og her i sæson 2014 slår den igen rekorder.

Melder snart udsolgt af Adria Action

Per Højgaard fra Adria fortæller forpustet, Vi kan næsten ikke følge med. Vi troede vi havde bestilt rigeligt med Action campingvogne hjem og var faktisk lidt bekymret for, om vi havde fået bestilt for mange. Men der tog vi grueligt fejl – vi er allerede tæt på at have solgt alle de bestilte Action campingvogne. Faktisk er der kun en 4-5 Action vogne tilbage på hovedlageret i Kolding.

presse adria acrion14 02En Adria Action er rummelig trods den kompakte størrelse

10 grunde til succes

Per Højgaard fra Adria har 10 gode bud på hvorfor nettop Adria Action er blevet en så populær campingvogn, Det kan undre nogen at den mest opsigtsvækkende og mindste campingvogn vi har er blevet en så stor salgssucces. Men det er der rigtigt mange gode grunde til. Her er de ti vigtigste grunde:

  1. Størrelsen. Den er meget overkommelig og let at have med på tur – Når man har rangeret den rundt på pladsen, behøver man ikke at undersøge hvor den nærmeste kiropraktor bor.
  2. Vægten. Den må trækkes af selv mindre biler. Da den ikke vejer så meget, må selv meget små biler trække den lille Action.
  3. Intet mangler! Selv om de udvendige mål “kun” lyder på 3,6 x 2,1 meter mangler der intet. Der er alt fra køkken til badeværelse til”lounge”, opbevaring og masser af rum og hygge.
  4. Størrelsen snyder. Når man træder ind i en Action campingvogn, kan man næsten ikke forstå det. det er meget svært at forstå at en så lille vogn kan være så rummelig indvendigt.
  5. Den er sin egen. En Adria Action ligner ingen anden. Den blev lanceret i forbindelse med Adria’s 40 års jubilæum. På de 10 år den har været på det danske marked er den blevet mere og mere populær blandt danskerne.
  6. En rigtig rejse campingvogn. Da den ikke er større, samt har den aerodynamiske form bliver den hurtigt din bedste rejsepartner til turen sydpå. Den er ikke større end at lejrchefen nok skal finde en lille hjørne hvor den kan være.
  7. Økonomisk facon. Ikke nok med at den aerodynamiske facon er smart at se på, den sparer også brændstof og derved også penge.
  8. Unik indretning. Der er 2 forskellige indretninger at vælge imellem. Begge designet til 2 personer der gerne vil opleve verden. I begge indretninger er det gældende at al plads er udnyttet optimalt, samtidigt med at der ikke er gået på kompromis med rummeligheden.
  9. Moderne design. Her i Skandinavien og Danmark kan vi godt lide at designet et lyst og luftigt og holdt i afdæmpede neutrale farver. Samtidigt skal designet være klassik, så det har mange års holdbarhed. Alle disse ting er gældende for en Adria Action.
  10. Det nyeste inden for køkken og bad. Action er indrettet med Adrias nyeste tiltag: Ergo badeværelset der sparer plads og udnytter den optimalt, samt det flotte SMART køkken der giver meget mere arbejdsplads i køkkenet og der i sit design er lækkert og stilrent.

presse adria acrion14 03Køkkenet er flot og pladsbesparende samtidigt med praktisk

presse adria acrion14 04Den smarte Ergo vask ligner ikke noget særligt, men er uhyggelig praktisk

Skynd dig ud til din campingforhandler

Kan du godt lide den aktive campingferie med masser af oplevelser er Adria Action en rigtig god rejsevogn. den er perfekt til de to der gerne vil ud at opleve verden.

Kig ud til din Adria forhandler og se den Live.

Rummelighed og Skandinavisk designRummelighed, masser af lys og Skandinavisk design

Klik her og find den nærmeste forhandler og læs mere om den populære model på Adria’s hjemmeside

 

Prøv også at læse disse indlæg