LMC Scandica giver dig frihed hele året

af Ann Karina
LMC Presse Billede 01

At have muligheden for at vælge hvor og hvordan man vil campere er en stor frihed. Om man vil campere på en campingplads eller ved en svensk skovsø – valget er dit. Med en LMC Scandica har du netop muligheden for at vælge frit året rundt.

Flere og flere danskere vælger at campere hele året, og det er der god grund til. Camping er nemlig rigtig hyggeligt uanset årstiden. Ved at bruge sin campingvogn hele året, giver det også mulighed for mange flere oplevelser med sin campingvogn.

Campinghygge året rundt

At sidde i campingvognens siddegruppe og kigge ud på sneen, der stille daler, og samtidig have en komfort indenfor svarende til komforten i dit hjem, er en fantastisk oplevelse. Med en LMC Scandica har du mulighed for at tage på ferie hvor, hvordan og hvornår det passer dig. Selvom det kun er for en weekend, så er det en stor frihed, og mulighederne er mange.

Det er muligt at vintercampere i de fleste moderne campingvogne. Men komforten og oplevelsen bliver større, hvis campingvognen fra starten er bygget til at kunne klare meget lave temperaturer og barskt vejr.

Komforten er i højsæde

En LMC Scandica er den perfekte feriepartner både sommer og vinter. LMC Scandica er udstyret med alt, hvad du behøver for at få den bedste ferieoplevelse og friheden til selv at vælge – uanset årstid. Som standard leveres LMC Scandica med tag, front og bagende i glasfiber, et 100 A batteri der giver dig muligheden for at campere uafhængig af strøm, og Alde centralvarme med to varmezoner og vandbåren gulvvarme sørger for, at du holder varmen på selv de koldeste vinterdage.

I en LMC Scandica er der lagt stor vægt på komfort. Der er brugt den nyeste teknologi inden for konstruktion af campingvogne og autocampere til at optimere både hvad komfort, holdbarhed og vægt angår. LMCs tænketank i Sassenberg, Tyskland, har udviklet “Long Life Technology”, hvilket er en helt unik måde at isolere og konstruere en campingvogn på. Konstruktionen kan ikke optage fugt, og er både lettere og stærkere end andre campingvognskonstruktioner.

LMC Konstruktion

Luksus med meget udstyr

En LMC Scandica er en gennemført luksusvogn med meget høj komfort. LMC Scandica kommer som standard med et væld af udstyr. Udstyr som man de fleste andre steder skal købe som ekstraudstyr. LMC Scandica leveres med 100 A batteri med lader, Secumotion/Duocomfort der automatisk skifter imellem to gasflasker og samtidigt gør det lovligt at køre med gassen tændt i Tyskland, Ice-Ex der automatisk afrimer gasregulatoren, selvbærende skiboks med ekstra høje kanter og lys, indbygget spildevandstank og en isolering der er helt på højde med de skandinaviske vogne.

Hvis man gerne vil sætte sit personlige præg på sin Scandica, er det muligt at vælge imellem to forskellige udvendige designpakker. Sider i hammerslået aluminium er standard og man kan tilkøbe glatte sider. Indvendigt kan man frit og uden beregning vælge imellem to forskellige trædekor, samt to forskellige hyndestoffer. Læder er også muligt mod merpris.

LMC Scanica

Vinteroptimering af andre serier er muligt

Hvis man bedre kan lide en af de andre LMC serier, behøver man ikke at blive snydt for de gode helårsoplevelser.  Det er muligt at optimere alle LMC serier til vinterbrug. Dette gøres ved at man tilkøber en vinterpakke, når man bestiller sin campingvogn. En vinterpakke består af kraftigere isolering med Styrofoam, indbygget spildevandstank, dobbeltbunde i magasiner, elektrisk gulvvarme og Secumotion gasregulator inkl. duocomfort, Eis-Ex og fjernindikator. Hvis man ønsker Alde centralvarme med vandbåren gulvvarme, er det også muligt at tilkøbe dette til alle dobbeltakslede LMC campingvogne, samt til den enkeltakslede LMC Musica 560 E.

Så uanset om ferien står på daseferie i sydens sol, eller skiferie i de skandinaviske kuldegrader, har LMC en campingvogn der passer til netop jeres behov.

Links:
Relevante Link(s) : LMC

Prøv også at læse disse indlæg