DWT Telte klar med løsning til Hobby 2009 modeller

af Ann Karina
Image


DWT Telte har konstrueret et beslag til montering af fortelte på de nye Hobby 2009 modeller. Vario-Clip-Hobby er navnet på det nye skrueløse beslag til montering af fortelte, på den nye generation af Hobby. I tæt samarbejde med folk fra udviklingsafdelingen ved Hobby, har dwt-telte arbejdet på at udvikle et nyt beslag som gør det muligt at montere teltstænger i den nye kantprofil. Resultatet er den nye Vario-Clip-Hobby.

Med Vario-Clip-Hobby præsenterer DWT telte et sikkert hængende vægbeslag til befæstigelse af teltstænger på de nye Hobby campingvogne. Hobby har på den nye 2009 generation ændret kantprofilen, og det har medført at man skulle udvikle en ny konstruktion til montering af fortelte. Dwt-telte har sammen med konstruktører fra Hobby udviklet det nye beslag, som passer perfekt på den nye kantprofil.

„Vi har arbejdet meget tæt med Hobby omkring det nye beslag, og vi er meget tilfredse med resultatet“. “Vi har sammen fundet den optimale løsning til montering af fortelte på de nye Hobby vogne”, udtaler Claus Winneknecht, direktør ved DWT telte.

Vario Clip Hobby passer perfekt
Vario-Clip-Hobby er en videreudvikling af det velkendte vario clip system som i dag er standard på alle dwt modellerne. Det er et skrueløst beslag til montering af fortelte. Hovsa løsninger med forteltbeslag hører fortiden til. DWT telte har således udviklet det nye beslag, så det ligger helt optimalt op af den nye profilkant. Trykket er placeret helt optimalt på den nye profil, og det medfører et meget stabilt hold af hele teltet. Selv i meget kraftig vind udviser det meget stabilitet. Ralf Skrubel, udviklingschef fra Hobby fabrikken, er begejstret: „Clipset passer perfekt. Det sidder rigtigt godt fast og holder stængerne meget sikket.“

Vario-Clip-Hobby passer til alle modeller af DWT telte.

Links:
Hjemmeside: DWT Telte

Pressemeddelelse / Foto: DWT

Prøv også at læse disse indlæg