Annonce (læs mere efter annoncen)

Fendt Saphir 2016 – Flotte campingvogne i høj kvalitet

af Ann Karina
Fendt Saphir 2016

Fendt campingvogne er i en klasse for sig selv, og det er uanset om det er serien Saphir, eller Brilliant. I Saphir serien er der kommet en hel del ændringer til sæson 2016. Faktisk har den gennemgået en total forandring indvendigt.

Saphir serien er den serie der har de fleste grundrids – hele 15 forskellige er der at vælge imellem hvoraf de 5 er køjevogne. Der er kommet 3 nye grundrids til:

  • 515 SKE – Køjevogn
  • 700 SFD – Dobbeltsengsvogn med separat brus
  • 700 SGD – Enkeltsengsvogn med separat brus

I tre modeller, 465 SFB og 515 SG og 515 SKE, er der kommet det nye Super SlimTower køleskab. Det nye SlimTower er endnu smallere end det tidligere, og kan rumme hele 10 liter mere, så nu er kan det rumme 150 liter. Det er samtidigt rigtigt praktisk indrettet med plads til selv 1,5 liters flasker i døren.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Køkkenerne i Saphir serien er blevet opgraderet med 3-kogeblus med elektronisk tænding (12V) i kombination med vask. Det er en praktisk rengøringsvenlig løsning der giver fuld udnyttelse af køkkenbordet. Der er kommet LED-Belysning i køkkenprofilen og overskabene har fået nyt soft-close system der forhindrer at man kommer til at smække hårdt med lågerne.

I soveafdelingerne er der også nyheder. Alle dobbelt og enkelt senge er nu med elevation i hovedgærdet.

Interiøret er fuldstændigt ændret i år. Der er kommet nye møbelfronter, Lulea-Birke mørk-Dekor, og nyt stof „Castello“ eller „Pineda“. Begge stofvarianter er nøje afstemt i farverne til resten af interiøret.Interiøret er fuldstændigt ændret i år. Der er kommet nye møbelfronter, Lulea-Birke mørk-Dekor, og nyt stof „Castello“ eller „Pineda“. Begge stofvarianter er nøje afstemt i farverne til resten af interiøret.

De udvendige og tekniske nyheder i år i Saphir serien er også mange. Der er kommet selvjusterende bremser, AAA, fra AL-KO på alle modeller. I skørtet er der kommet nye sidemarkeringslygter og skørtelisten under døren er også ny. Den er nu i samme design som i Diamant serien.

Der er kommet ny 12 Volts blæser ved varmeovnen og ny omformer med 350 Watt. Taglugerne er også nye. Der er nye Mini- og Midi-Heki tagluger.

Flere af modellerne har fået ny aksel hvilket også giver ny totalvægt og lasteevne. Det drejer sig om følgende modeller: Saphir 445 TFB, 465 SFB, 465 SQ, 465 TG, 495 SFB.

En Fendt Saphir er perfekt til campisten der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og smarte detaljer. Den er enkel i sit design, men stilren og klassisk. Der er campingvogne til børnefamilien eller til de to der holder af meget plads. Kort sagt – der er en campingvogn til enhver i Fendt Saphir serien.

Se mere til Fendt Saphir her: Fendt

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar