Finanskrisen får baghjul i Tørring .

af Ann Karina
Camp-let

“Medarbejdernes er vores vigtigste ressource – uden dem er vi intet værd – og det vil vi gerne synliggøre ved at investere i medarbejdernes velfærd”, udtaler direktør Ib Amstrup fra Unitron i Tørring – “- og vi er sikre på, at investeringen kommer til at give et godt og sikkert afkast”, fortsætter Ib Amstrup, som til daglig er chef for 18 medarbejdere i en videnbaseret leverandør til dansk og udenlandsk landbrug.

“Landmændene har det svært for tiden – afregningspriserne for landbrugsvarerne står i øjeblikket slet ikke mål med de omkostninger, som der er ved at drive selv topmoderne landbrug”, forklarer Ib Amstrup, “…og det betyder naturligt nok, at landmændene køber mindre i vores virksomhed, end vi kunne ønske os – og det strammer selvfølgelig vores indtjening”.

Unitron mister imidlertid ikke sigtet – virksomheden tror på, at det igen bliver bedre tider – og i den forbindelse er det vigtigt at holde virksomhedens ressourcer intakte, så man er klar til at betjene kunderne, når vindene igen blæser den rigtige vej. Ib Amstrup oplyser, at det er en væsentlig del af Unitrons strategi at signalere tryghed til medarbejderne – at vise dem, at de er noget værd og har stor betydning og indflydelse på virksomhedens fremtid.

Trivselspakke fra Camp-let
Derfor var det også helt naturligt for Unitron, at takke ja til et helt nyt og spændende tilbud fra Camp-let. Camp-let, der også er en dansk ejet produktionsvirksomhed, introducerede i begyndelsen af juni et helt nyt såkaldt Business-to-business koncept, hvor ideen er at gøre virksomhedsejerne opmærksomme på den store betydning, det har at investere i medarbejdernes trivsel. Camp-let opfordrer derfor virksomheder og feriefonde til at indkøbe nogle Camp-let’er, som kan stilles til rådighed for medarbejderne, når de skal på ferietur med familien.

Camp-let er ideel
Alle bilejere kan køre med en Camp-let – det kræver ikke noget særligt kørekort og man behøver ikke den helt store rutine. Det er ikke sværere end at køre med havetrailer. Camp-let kan trækkes af alle biler – store som små – og er stort set brændstofneutral. Tilmed er Camp-let meget nem at betjene – den kan slåes op af de fleste på ganske få minutter. Medarbejderne får derfor alle tiders mulighed for at afprøve friluftslivet uden at skulle foretage investeringer – eller gøre sig store overvejelser overhovedet. Det er bare om at komme af sted.

Firmalogo – Daloon i Nyborg er også med
Hernming Van, der ejer Daloon i Nyborg var med på ideen og bestilte straks 2 nye Camp-let, da han blev præsenteret for ideen. Daloon har dekoreret sine vogne med Daloons kendte logo, mens Unitron i Tørring er gået hele vejen og har fået sin Camp-let pakket ind i sort folie med logotræk så Camp-let’en matcher virksomhedens øvrige køretøjer.

Links:
Hjemmeside: Camp-let
Send til Facebook  

Prøv også at læse disse indlæg