Frankia I 8400 QD autocamper – luksus for næsten 2 millioner

af Bjarne Søby

Denne Frankia  I 8400 QD Platin er en af Frankias topmodeller, hvilket man godt kan forstå. Den er rigtig flot og er spækket med udstyr. Her er der virkelig tale om en autocamper i luksusklassen.

 

Med sine mere end 8 meter, giver denne Frankia masser af plads og luft til feriedrømmen. Den er udstyret med en lang liste af udstyr. Her er alt fra fastmonteret markis, udvendigt gas- og vandudtag til solceller og inverter – alt er med som standard.

NCB Jels Frankia I 8400 QD 01

Der er faste sovepladser til 4 personer med den fritstående dobbeltseng og den hæve/sænkbare seng over siddegruppen. 

Opbevaringsplads mangler hellere ikke. Der er masser af stuverum udvendigt og masser af skabe inde.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Camperen har dobbeltbund, så alle vand- og spildevandstanke er isoleret. Autocamperen opvarmes med Alde centralvarme og har vandbåren gulvvarme og er derfor meget velegnet til helårsbrug, både nord og sydpå.

En ting er alle de tekniske specifikationer der gør den rigtig lækker, men se lige denne video, så vil du se at designmæssigt, er den også helt uovertruffen.

Hvis du gerne vil se den i virkelig live, kan den ses her i weekenden på Ferie for Alle i Herning. Ellers kan den ses hos NBC Brændekilde i Jels.

Læs mere her: http://nbc-jels.dk/

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar