Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Få en ny autocamper for 1 krone pr. måned (Video)

af Bjarne Søby

Det lyder som en tidlig aprilsnar – men ikke det er det ikke. Autocamp Danmark tilbyder nu sine kunder en helt ny autocamper for 1 krone om måneden.

Konceptet er helt nyt i Danmark. Autocamperen indregistreres i Tyskland på tyske nummerplader og indgår i Autocamp Danmarks udlejningsflåde. Der ydes garanti for lejeindtægt i 36 måneder, hvilket betyder, at den månedlige ydelse modsvares af den månedlige lejeindtægt.

Som køber har man råderet over sin nye autocamper i 1 uge i foråret, 2 uger i højsæsonen og 1 uge i efterårsferien samt månederne udenfor lejesæsonen september – marts.

Både alkove- og delintegrerede vogne er omfattet af tilbuddet. Alle vogne leveres med omfattende udstyr; aircondition, markise, cykelholder, interiør- og komfortpakke til en værdi min. kr. 51.420.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Finansiering sker via et dansk finansieringsselskab, og udbetaling er på 20 %. Løbetid for hovedlånet er 96 måneder. Der skal ikke betales ekstra for Vægtafgift og fuld forsikring. Dette er indeholdt i den angivne lejeindtægts-garanti.

De første vogne er allerede leveret og indsat i udlejningsflåden.

Se med i denne video hvor Kim Munksgaard fra Autocamp Danmark fortæller mere om konceptet autocamper for 1 krone.

Links:
Hjemmeside: Autocamp Danmark
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg