Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Få en ny autocamper for 1 krone pr. måned (Video)

af Bjarne Søby

Det lyder som en tidlig aprilsnar – men ikke det er det ikke. Autocamp Danmark tilbyder nu sine kunder en helt ny autocamper for 1 krone om måneden.

Konceptet er helt nyt i Danmark. Autocamperen indregistreres i Tyskland på tyske nummerplader og indgår i Autocamp Danmarks udlejningsflåde. Der ydes garanti for lejeindtægt i 36 måneder, hvilket betyder, at den månedlige ydelse modsvares af den månedlige lejeindtægt.

Som køber har man råderet over sin nye autocamper i 1 uge i foråret, 2 uger i højsæsonen og 1 uge i efterårsferien samt månederne udenfor lejesæsonen september – marts.

Både alkove- og delintegrerede vogne er omfattet af tilbuddet. Alle vogne leveres med omfattende udstyr; aircondition, markise, cykelholder, interiør- og komfortpakke til en værdi min. kr. 51.420.

Finansiering sker via et dansk finansieringsselskab, og udbetaling er på 20 %. Løbetid for hovedlånet er 96 måneder. Der skal ikke betales ekstra for Vægtafgift og fuld forsikring. Dette er indeholdt i den angivne lejeindtægts-garanti.

De første vogne er allerede leveret og indsat i udlejningsflåden.

Se med i denne video hvor Kim Munksgaard fra Autocamp Danmark fortæller mere om konceptet autocamper for 1 krone.

Links:
Hjemmeside: Autocamp Danmark

Prøv også at læse disse indlæg