Gulvvarme i sovekabinen i Camp-let’en

af Ann Karina
Gulvvarme i sovekabinen i Camp-let'en


Ole Fink Jakobsen fra Camper Fritid i Lunderskov og broderen Thomas Fink Jakobsen tog imod udfordringen og deltog i dette års Camp-let Winter Challenge. Så udover at pakker skiene, fik de også Camp-let’en vinterklargjort.

Om projektet Camp-let Winter Challenge: Dette års Camp-let Winter Challenge finder sted i Achensee i Østrig i januar måned 2011. Ud over teltvogne fra Danmark deltager der teltvogne fra Tyskland, Luxenborg, Slovenien og Holland i. Det er 3. år turen finder sted og interessen vokser for hvert år. I år er der er tilmeldt 20 hold med 40 deltagere, heraf 10 hold fra Danmark.

“Vi håber, at temperaturen ikke kommer ned på de -18 grader som sidste år, da projektet fandt sted. Vi har gjort os en del tanker om, hvordan vi kan holde varmen om natten. Vi har valgt at lægge EVA gulvfliser nederst i bunden af sovekabinen og monteret elektrisk gulvvarme ovenpå. Under gulvtæppet har vi også valgt at lægge samme type gulvfliser. Petroleumsovnen hjælper os selvfølgelig med at varme teltvognen op. Der skal også pyntes om med lysslanger, som kan hygge ved teltvognen, når det er mørkt. Borde og stole har vi naturligvis også med. Vi regner dog ikke med at kunne sidde i shorts, som man kan gøre om sommeren”, siger Ole Fink Jakobsen fra Camper i Lunderskov.

Den 19. januar startede køreturen i kortege de 1100 km sydpå, og de to brødre glæder sig meget til at se om deres forberedelser rækker til, at de kan holde varmen i teltvognen.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Camper

 

 

Prøv også at læse disse indlæg