HOBBY PRESTIGE 2016 – ALSIDIG SERIE AF MODERNE CAMPINGVOGNE

af Ann Karina
hobby prestige 2016 01

Til sæson 2015 har alle Hobbys campingvognsserier gennemgået fornyelser og opgraderinger. Prestige serien er ingen undtagelse.

Som leverandør af verdens bedste ferieform, Camping, ved Hobby godt at der er mange krav der skal leves op til og Prestigeserien indeholder alle de kvaliteter der skal til for at have en god ferie.

Prestige serien er en tidløs klassiker fyldt med kvalitetsløsninger og høj komfort. Prestigeserien kommer i 11 forskellige grundrids, hvoraf de to er nye. De to nye grundrids er:

Hobby Prestige 620 CL – ¾ rundsiddegruppe i bagenden, vinkelkøkken og toiletrum i midten og to store enkeltsenge med mulighed for udtræk til kingsize seng i forenden

hobby prestige 2016 02Store enkeltsenge sikrer god sovekomfort

Hobby Prestige 720 UML – Rummelig rundsiddegruppe i bagenden, køkken og dinette i midten, samt to store enkeltsenge med mulighed for udtræk til kingsize seng i forenden

Hobby Prestige serien har til sæson 2016 gennemgået en række forbedringer både funktionsmæssige og designmæssige.

De udvendige detaljer på serien er blevet forfinet med blandt andet manøvre greb i krom, der er kommet bedre og stærkere vinduer og væggene er blevet 3 mm tykkere. At væggene er blevet tykkere giver en bedre isolering, både lyd og temperaturmæssigt.

Nye rangergreb i kromNye rangergreb i krom

Hobby er begyndt at bruge en ny tætningsmetode af samlinger, der giver en bedre sikkerhed imod og beskytter imod indtrængen af fugt.

I alle Prestigemodeller, undtaget dem med siddegruppe i forenden, er der kommet et nyt praktisk vindue. Det minder lidt om det vindue Hobby tidligere har haft i fronten, men er meget smartere integreret i væggen. Omkring vinduet er der også kommet en fuldintegreret rullekassette med mørklægningsgardin og myggenet der er meget fleksibelt. På begge sider af vinduet er der kommet hylder til opbevaring og der er kommet et ekstra strømstik, hvor man f.eks. kan lade diverse elektronik.

Nyt praktisk vindue i fronten med integreret myggenet og mørklægningsplisséNyt praktisk vindue i fronten med integreret myggenet og mørklægningsplissé

Ved indgangsdøren er der kommet et praktisk håndtag, med Hobby logo, der kan benyttes hvis man har brug for lidt ekstra støtte når man skal ind og ud af campingvognen. Lyset i Prestigeserien er blevet opgraderet og der er kommet masser af nyt LED lys.

Skabe og skuffer er også blevet optimeret. Der er kommet nye lukkebeslag, der gør at både skabslåger og skuffer nu lukker med soft-close. Så nu er det er slut med låger i overskabene der smækker hårdt i og vækker hele campingpladsen.

Hele Prestige serien har fået nyt designet køkken med flot, rengøringsvenligt og praktisk indretning af gasblus og vask. Vask og blus er nu i en integreret flade, så skulle der spildes fra f.eks. en gryde, er det meget nemmere at gøre det rent. Samtidigt er afstanden imellem blussene blevet øget, så nu kan man uden problemer have flere gryder eller pander på blussene samtidigt. 

Hele Prestigeserien har fået optimeret køkkenetHele Prestigeserien har fået optimeret køkkenet

I de modeller hvor det er muligt, er der også kommet et nydesignet SlimTower køle/fryseskab. Det er blevet endnu smallere, nu kun 38 cm., en smule højere og kan nu indeholde 150 l. fremfor de tidligere 140 l.. Det er praktisk indrettet, med god plads til alt fra 1,5 liters flasker til grøntsager.

Det nye køleskabDet nye køleskab

Badeværelserne har også fået et lille make-over. Der er kommet greb i sort krom og fronterne på skabene er nu blevet i trædekor der matcher resten af campingvognen.

Hvis man ønsker det, kan man tilkøbe det nye TFT kontrolpanel med 16 bit farvedisplay, SD-kort til software opgraderinger og CI-BUS on board management system der gør det muligt at styre og kontrollere stort set alt i campingvognen så som varme, aircondition, lys m.m.

Prestigeserien har en flot trædekor og integreret lys flere steder i campingvognenPrestigeserien har en flot trædekor og integreret lys flere steder i campingvognen

Det ny LCD betjeningspanelDet ny LCD betjeningspanel

I Prestigeseriens store udvalg til alt fra campisten der vil rundt og se verden til fastliggeren, kan du næsten med garanti finde en campingvogn der passer perfekt til dig og din families behov.

Hobby Prestige serien er en tidløs klassiker fyldt med kvalitetsløsninger og høj komfort. Serien kommer i 11 forskellige grundridsHobby Prestige serien er en tidløs klassiker fyldt med kvalitetsløsninger og høj komfort. Serien kommer i 11 forskellige grundrids

Se mere til Hobby Prestige serien her

Prøv også at læse disse indlæg