Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Hobby Vantana Van Limited Edition autocamper

af Bjarne Søby
2018 Vantana Limited Edition

Hobby lancerer en limited edition af den sporty, kompakte Vantana Van autocamper. Der vil kun blive lavet 111 Vans i dette specielle design, og de er alle udstyret med Hobbys All-Inclusive pakke, der indeholder ekstraudstyr til en værdi op til 8,891 Euro.

 

De specielle Vantana Vans leveres således med navigationssystem med bakkamera og pitch-database, Hobby batteri management system med HELLA batteri sensor, Hobbys 90-liters Slim-line køleskab med høj kapacitet og kompressor teknologi, Hobby CI-BUS onboard styringssystem komplet med TFT kontrolpanel.

Vognen er desuden isoleret med den effektive B6 isolering og XPS-skum

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vantana Van er bygget på et Fiat chassis, og er udstyret med en 130 hk motor. Standardudstyret omfatter også udstyr som ESP inkl. ASR, Hill Holder og Traction+. 

2018 Limited Edition VANTANA fås i tre versioner K60 FT, K60 Fs og K65 FT. Alle tre modeller er indrettet med dobbeltseng bagerst i vognen. Forskellen på de tre modeller er primært hvordan toilet/baderummet er indrettet.

Uanset hvilken model der vælges får man rigtig meget autocamper for sine penge. Specialudgaven Vantana K60 koster 46.555 euro, og med det medfølgende udstyr sparer man 8.741 Euro i forhold til listeprisen. Vantana K60 FS koster 46.995 euro, og med det medfølgende udstyr sparer man 8.891 Euro i forhold til listeprisen.  Limited Edition Vantana K65 FT koster 47,995 euro, og her sparer man 8.431 euro, i forhold til listeprisen.

Vi har ikke fået oplyst de danske priser, så alle priser her er i Euro. Priserne her skal derfor justeres for dansk moms og dansk registreringsafgift.

Som sagt – man får meget for sine penge uanset hvilken af de tre modeller af 2018 Limited Edition Vantana man vælger. Og da der kun bliver lavet 111 stk. af de specielle modeller, skal man nok ikke vente forlænge, hvis man vil have en af dem. 

Yderligere detaljer om alle tre specielle modeller er tilgængelige på Hobby hjemmeside.

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar