Eura Mobil autocamper med ny og spændende indretning

af Bjarne Søby
euramobil-profilia-T720-ef

Den er gennemført lækker, mega komfortabel, og indretningen er ny og meget funktionel. Jeg kunne falde lidt for den måde at indrette en autocamper på.

Denne artikel er lavet i samarbejde Autocamp og er et betalt partnerskab

Med Profila T720 EF kan Eura Mobil også tilbyde en indretning med den nye store siddegruppe med lange sofaer og klapbart bord – eller #face to face” siddegruppe, som den også kaldes af nogle. Efter flere år med vinkelsiddegrupper i forskellige udformninger, er den gamle og velkendte siddegruppe med en bænk i hver side af vognen og bord i midten vendt tilbage. Og det med god grund.

Den type siddegruppe giver nemlig en fantastisk pladsudnyttelse, samtidig med at man får mulighed for at både sidde mange sammen eller ligge og flyde i sofaen. Man kan også bruge bænkene til at smide benene op i, når man har vendt førersæderne om.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den gode pladsudnyttelse skyldes dels sæderne i siddegruppen er anbragt helt ude ved væggene, og dels at bordet kan gøres mindre. Man kan klappe den ene halvdel af bordpladen ind over den anden. Derved skabes der plads til at man uhindret kan gå gennem siddegruppen. Bordet kan stadig benyttes. 

Ellers er Eura Mobil Profila T720 EF indrettet med enkeltsenge i bagerst i autocamperen. Under sengene er der en stor garage. Der er selvfølgelig både toiletrun og brusekabine. Køkkenet er fint og funktionelt med komfur og stort køleskab.

Vi fik en tur i den nye autocamper sammen Lasse Petersen fra Autocamp, og der lavede vi denne video. Se lige hvor lækker den er:

Netop denne model er udstyret med Autocamp Premium udstyrspakke, og leveres med bl.a. Mondial pakke, Prestige Pakke, DK Gaspakke, Motortillæg 2,3 JTD 140HK, ECO pakke, Automatgear 9-trins, Markise, TV-forberedelse inkl. TV holder, TV inkl. Cromecast og Solcelleanlæg.

Prisen for den viste autocamper inklusiv al udstyret er kr. 922.920,-. Få flere oplysninger om udstyr og tekniske specifikationer hos Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar