Hymercar Grand Canyon S – ny Van camper på Mercedes chassis

af Bjarne Søby
hymercar grand canyon s 2016 01

Med Hymercar Grand Canyon S er Hymer de første til at masseproducere en autocamper af Van-typen på et Mercedes-Benz Sprinter chassis. Og Hymer gør aldrig noget halvt. De nye Hymercars virker da også ret imponerende med specialdesignede møbler og et bredt udvalg af sikkerheds – og køreassistancesystemer.

”Vores firma har en lang historie inde for produceringen af feriekøretøjer. Den første model forlod fabrikken i 1961. 55 år senere er vi stolte af, at kunne krone virksomheden med et førsteklasses produkt – nemlig vores Hymercar Grand Canyon S. Kvaliteten er reflekteret i både de kompakte udvendige mål på blot 2,14m i bredde og 5,93m i længde – for ikke at nævne det udsøgte interiør”, siger Rudi Fimpel, direktør hos Hymercar

Stilrent design

For at kunne rumme den store seng i bagenden af Hymercar Grand Canyon S, så er karroseriet udvidet. Det giver plads til en 140cm bred seng, der er 195 cm. lang. Derudover giver de aluminiumsindrammede vinduer – der er standardudstyr – køretøjet et eksklusivt udseende. Vinduerne er desuden isoleret end de normale vinduer i Hymers andre modeller.

Annonce (læs mere efter annoncen)

I interiøret er der stort fokus på æstetik såvel som funktionalitet. Møblerne er udstyrede med aluminiumsprofiler, der øger interiørets holdbarhed, og giver et moderne udseende. Det nye lyse design – ”Chiavenna Walnut” – giver interiøret en lys og hjemligt stemning, og harmonerer med det mørke gulv i et træ-look.

hymercar grand canyon s 2016 02

Der er installeret lysdæmpere for at kunne give en hyggelig belysning. De tekstilbeklædte vægge – og loft giver bedre akustik og forbedrer isolationen. Der er et væld er muligheder for siddemøblernes polstring, der alle er specielt designede til Hymercar Grand Canyon S. Blandt andet kan man for første gang få hele to designs der udelukkende består af læderpolstringer.

Standardudstyret omfatter bl.a. myggenet, springmadrasser, cruise-control og aircondition.

Godt bygget

Siddegruppen er stor, der er fin plads til benene under bordet. Siddegruppen har et fleksibelt foldebord, der giver større bevægelighed i Van’en.

Køkkenet er udstyret med en stor vask med låg for mere bordplads, et 90L køleskab i mellemhøjde og meget plads til opbevaring.

hymercar grand canyon s 2016 03

Grand Canyon S har også et ekstra stærkt tag, hvor selv tung bagage kan fastspændes til tag-rælingen. Derudover er der også mulighed for at spænde mange andre ting – såsom ski, kajakker m.m. – på taget. Cykler kan også transporteres på vanen med Hymers RadFazz cykelholder, der er en del af ”Hymer Originale Dele og Tilbehør” – serien.

Ren køreglæde

På grund af kvalitets-chassiset så kommer Hymercar Grand Canyon S som standard med en dynamisk motor med en bred vifte af Mercedes-Benz assistancesystemer. Dette indebærer bl.a. bremsekontrol, ABS, tilpassende ESP og start-assistance til bakker. Hymercar Grand Canyon S kan også leveres med sidevindsassistent. Denne gør autocamperen i stand til at modstå stærke kastevinde, til når man fx kører på broer. Hymercar Grand Canyon S kommer også med cruise-control, et multifunktionelt rat, bil-computer, elektriske ruder og elektrisk hjælpekraft til lukningen af skydedøren.

Få flere oplysninger her: Hymer autocampere

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar