Ikke for stor men rummelig og komfortabel

af Ann Karina
2008 Billedpressemeddelse Februar Liberty

De store luksuriøse biler med ferielejligheden på ryggen vækker berettiget opmærksomhed på vinterens campingmesser.

Det gælder også for autocamperne fra tyske LMC, der forrige sæson for første gang blev introduceret i Danmark. Det var de fire campingforhandlere Løgstør Caravan Center, Krone Camping i Løgumkloster, Fredensborg Caravan i Helsingør og Østsjællands Camping Center i Solrød, der slog sig sammen om at importere de tyske kvalitetsvogne, og de to første sæsoner på det danske marked har været en succes.


”Alle de autocampere, vi tog hjem, kom ud på vejene, så i år har vi udvidet programmet yderligere. Men man skal tænke sig rigtig godt om, når man skal vælge autocamper og nøje overveje sine behov og krav til nyanskaffelsen, som trods alt er en stor investering”, siger Tommy Rasmussen fra Østsjællands Camping Center.

De fire forhandlere har store forventninger til de nye modeller, og især én model har fået særlig stor bevågenhed for sin nyskabte planløsning.

Mange har behov for en vogn, der på den ene side ikke er for stor, men samtidig skal den føles rummelig og komfortabel indvendig. LMC har med Liberthy TI 662 lavet en god planløsning. Vognen er delintegreret med fire sovepladser, og siddegruppen i front har plads til seks-syv personer, når førerkabinens behagelige flysæder vendes. Totalvægten er på 3.500 kilo, så det er en vogn til lille kørekort og med mulighed for høj rejsehastighed.

Den rummelige og komfortable siddegruppe i front er skabt ved hjælp af en vinkelsofa i den ene side og en topersoners sofa i den anden. Siddegruppen omdannes let til en behagelig seng om natten.
Autocamperens køkken er placeret midt i vognen overfor indgangsdøren. Også her har arkitekterne brugt en vinkelløsning til gasblus, køkkenbord og køkkenvask. I modsat side ved indgangsdøren er der skabt plads til et rummeligt højkøleskab.

I bagenden er dobbeltsengen placeret på langs, så der ved siden af er gjort plads til toiletrum og bruser. Bag sengen og i undervognen er der to store lastrum, så der er rigelig plads til en last på mellem 670 og 1150 kilo afhængig af udstyr.

Helt unikt for LMC’s autocampere er, at de alle kan udstyres med vandbåren gulvvarme, som sikrer den optimale komfort. De fleste, der investerer i en autocamper, vil benytte den året rundt, og stadig flere anvender den til skiferien.

LMC LIberthy TI 662 er bygget på en Fiat og fås i motorstørrelser med henholdsvis 100, 130 og 160 hk.

Pressemeddelelse / Foto: LMC

Prøv også at læse disse indlæg