GIOTTILINE SIENA 395: rummelig autocamper

af Ann Karina

Giottiline Siena 395 er en flot delintegreret autocamper til den store familie. Her får du rigtigt meget autocamper for pengene.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med NBC JELS

Giottiline Siena 395 er bygget op på en Ford 35L 2,0 LTR. 170HK. EURO 6,2 motor med servostyring og 90 l. dieseltank. Autocamperen har selvfølgelig partikelfilter. Tag, sider og bund er i glasfiber, så man undgår bl.a. haglskader. Den har opvarmet spildevandstank på 110 l. og 150 l. ferskvandstank. Varmesystemet er Trumas Combi fyr, der både kan køre på diesel og el. Der er fem trepunktsseler og 4/5 sovepladser. Giottiline Siena 395 har 5 års vandindtrængningsgaranti. 

I det store bagagerum, hvor er der indgang fra begge sider med en stor låge, er der god plads til bl.a. cykler. Rummet til gasflaskerne har plads til to gasflasker.

Giottiline Siena 395 har mulighed for op til fem sovepladser

Bagerst i Giottiline Siena 395s er der to enkeltsenge, der nemt kan laves om til stor seng til tre personer. Der er en praktisk trappe op til sengene, så der er god indstigningshøjde. Under sengen er der et klædeskab til hængetøj. Sengene har gode madrasser og selvfølgelig lamelbund i begge senge. Sengene måler 80 x 190 cm. De resterende to sovepladser laves ved at man laver en opredning i siddegruppen.

Køkkenet i Giottiline Siena 395 har to gasblus med elektronisk tænding, vask med varmt og koldt vand. Køleskabet er på hele 154 l.  – så der er masser af plads til mad, selv på den lange tur. Køleskabet skifter automatisk mellem gas/220w/12v. og har også separat fryseboks.

Giottiline Siena 395 har toilet og brusekabine i hver deres rum. Det er muligt at lukke af fra resten af autocamperen, så man har privatliv når man bruger toilet og baderummet. Når man lukker døren, har man et stort rum, hvor der er også er god plads til at klæde sig på efter badet.

Prisen er inkl. flere pakker der du kan høre mere om i videoen.

Prøv også at læse disse indlæg