Isabella forbereder sig på vækst og bygger ny teltfabrik

af Bjarne Søby

Med en ny, moderne fabrik i Polen vil fortelts-producenten Isabella fra Vejle skabe grundlag for yderligere vækst og sikre produktionen i fremtiden, som ser lys ud for den vejlensiske virksomhed.

Den 15 juli 2020 blev det første spadestik taget til en splinterny og forbedret Isabella teltfabrik. Den nye fabrik skal efter planen indvies i juli 2021, hvorefter 150 forventningsfulde medarbejdere fra Isabella Polen flytter ind i den 7.000 m2 store fabrik.

isabella bygger ny fabrik 01

”Gennem de sidste 20 år har vi produceret vores produkter i lejede lokaler i Lubawa. Nu får vi vores egen topmoderne fabrik, som giver os mulighed for at effektivisere produktionen og ruste os til den vækst, vi forventer at opleve i de kommende år”, fortæller CEO for Isabella, Morten Kjeldsen.

isabella bygger ny fabrik 02

Fakta om byggeriet:

  • Fabrikken bliver 7.000 m2
  • Opstart juli 2020
  • Færdig juli 2021
  • Den nye Isabella fabrik kommer til at ligge på en 20.000 m2 stor grund i et industrikvarter med andre industrier i Lubawa, Polen.
  • Den 24/8 2020 var en milepæl i byggeriet. Her afholdt Isabella ledelsen og de ansatte på fabrikken i Polen en såkaldt ”Hjørnestensceremoni”. Efter polsk tradition blev hjørnestenen nedlagt i det nye byggeri med en sten fra Søren Odgaards (Isabellas grundlægger) tidligere ejendom i Danmark. Med denne sten i fundamentet på den nye fabrik, er Isabella Danmark og Isabella Polen forbundet på en smuk måde.

Prøv også at læse disse indlæg