Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Isabella fortelts katalog er nu online

af Ann Karina
Isabellas 2015 katalog er nu online

Nu behøver du ikke længere vente på at Isabellas katalog for 2015 kommer ud i butikkerne, for du kan nemlig se det online på Isabellas hjemmeside.

Det er selvfølgelig stadigvæk muligt at få et fysisk katalog udleveret hos din campingforhandler, men kan du ikke vente med at se nyhederne og kataloget til du besøger forhandleren næste gang kan kataloget nu ses i elektronisk form på Isabellas hjemmeside.

Kataloget er bygget logisk op med først en præsentation af årets nyheder og derefter en gennemgang af de enkelte produkter. Samtidigt er kataloget i år krydret med små beretninger om de forskellige campingformer og glæderne ved disse.

Alle nyhederne vises i katalogetAlle nyhederne vises i kataloget, her den nye Universal 420

Isabellas 2015 katalog viser alle de forskellige fortelts typer fra fastliggerforteltet til det lette rejsefortelt til solsejlet der er sat op på få minutter.

Isabella er også begyndt at tilbyde et bredt sortiment af tilbehør og dette vises selvfølgelig også i kataloget. He kan du finde alt fra deres nye rengøringsprodukter IsaClean, til deres nye møbelserie bestående af alt fra drømmesenge, stole, borde og skabe.

Penta fylder 30 år og der er selvfølgelig en jubilæumsmodelPenta fylder 30 år og der er selvfølgelig en jubilæumsmodel

De sidste sider i kataloget er forbeholdt gode tips og tricks. Her forklares bl.a. om de forskellige typer af stangset og hvordan du nemmest måler hvilken størrelse fortelt du skal bruge på din campingvogn.

Så hvis du ikke kan vente på kataloget og gerne vil se nyhederne med det samme, kan du følge linket herunder og se kataloget online.

Klik her for at se Isabellas katalog online

Klik her for at læse mere om Isabella

 

Prøv også at læse disse indlæg